X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Montmartre Village Apartment

93 Rue Belliard, Paris, Frankrike

71%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 70%Sted
 • 70%Personale
 • 70%Atmosphere
 • 70%Renslighet
 • 60%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Først Paris, deretter Montmartre!

Regnes som "den nye SoHo 'av mange parisere, er Montmartre den energiske kunstnerisk 24-timers samfunn ligger i sentrum av Paris. Bare 5 minutter fra det latinske bydelen Pigalle, har Montmartre en levende historie og fantastisk utsikt. The Butte Montmartre Leiligheten er omgitt av kunstgallerier, bar / restauranter, prisvinnende shopping, og en naturskjønn Paris utsikt rett utenfor Butte.

Så, hvis du er du ute etter et koselig hotell alternativ mens du besøker Paris, og tilbyr leiligheten du frihet til å komme og gå som du vil, samt bo i moderne og herlig omgivelser. Du vil bo i nærheten av den berømte Moulin Rouge, Saint-Ouen åpent loppemarked, og du vil bli møtt av en utrolig utsikt over "Sacre Coeur", samt en godt møblert leilighet med en moderne stil.

tre personer kan sove komfortabelt i denne splitter nye leilighet. Når du ankommer, vil du bli møtt av en godt møblert leilighet med en moderne stil, et komplett kjøkken, bad med dusj, toalett, etc.

Noen detaljer:
- Innsjekking: mellom 14.00 og 19.00
- Utsjekking: før 12:00

Kontakt eier i posten gbenchimol@noos.fr å organisere sjekke inn så snart posssible etter at du har gjort din reservasjon

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Det var et fint sted å bo. Mr. Benchimol var veldig hyggelig, han bare ikke svarer raskt, men du trenger ikke å bekymre deg :) Innsjekking var i Hotel Richard rundt 16:00 (hvis du vil ha sengetøy og håndklær, må du ta dem til Leiligheten selv). Leiligheten var i nærheten av t-banestasjonen, det var ganske ren, vannet var varmt, det eneste minus var at det var ganske kaldt - spesielt om natten, men ellers var det ok :) Bedre går det når det ikke er kaldt, ellers god verdi for pengene , vil jeg si :)
  Les mer
   Anonym, Tsjekkia, Blandet Gruppe, 18-24

Fasiliteter

 • Strykejern/strykebrett
 • Microwave
 • Bestikk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Montmartre Village Apartment Located at 93 Rue Belliard, , Paris.
Montmartre Village Apartment
France
Paris 75018 93 Rue Belliard
71% 37
48.8969171 2.3396164
Montmartre Village Apartment
    Ledige rom     3 seng Privat Rom Med Bad/wc