Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mosquito Old Town Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Sted

Poselska 17

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Mygg Old Town Apartments ligger på Poselska 17 Street (.

FRA FLYPLASSEN
Hvis du kommer med fly, er den enkleste måten å komme til hostellet for å ta toget som går fra flyplassen tog terminalen til sentralbanestasjonen.

Fra flyplassen terminalbygningen er det en gratis buss, som tar deg til jernbaneterminalen, eller du kan bare gå 200meters.

Toget kjører fra 05:24 til 22.24 pm.

Billetten er for 12 PLN / 20 PLN runde billett (du kan kjøpe den i toget).

Det tar rundt 19 minutter å komme til sentralbanestasjonen. Deretter følger instruksjonene nedenfor.

Ved sen ankomst er det også nattbuss 902 til Krakow.

Den billigste måten å komme seg til Krakow er å ta en lokal buss nummer 208, 292 eller 902. Ett kjøretur koste 4,00 PLN / 2,00 PLN (diskontert), men det siste opp til 45 minutter. Bussen tar deg ved siden av jernbanestasjonen og følg deretter instruksjonene skrevet under.

Buss / bil

Det er to nivåer av busstasjonen. Hvis du er på første nivå gå ned til nivå 0. På nivå O gå til tunnelen inngang, og du vil være på jernbanestasjonen og følg instruksjonene nedenfor
Fra jernbanestasjonen:

En. PÅ FOTEN

Forlate togstasjonen og gå ned til tunnelen ta til venstre ved trappen som vil lede deg til hovedbygningen på stasjonen. Hodet mot bygningen og før du skriver ta en høyresving når du ser Galeria Krakowska (Big Shopping Mall). Når du kommer til den store plassen leder for hotellet som heter 'Andels'. På venstre side av hotellet finner du undergangen som fører til sentrum av byen. På den andre siden av undergangen gå til venstre og fortsett med parken. Etter ca 7 minutters gange sving til høyre inn Dominikańska gate (gate med trikkesporet). Den første gate til venstre er Poselska gate. Gå sammen med liten sving til høyre og nummer 17 vil være på venstre side (den store tre gate ved siden av 'Trzy Papryczki' Restaurant

2. Med trikk

Hvis du ikke føler for å gå, kan du komme til Mosquito Leiligheter med trikk. Forlate togstasjonen og gå ned til tunnelen ta til venstre ved trappen som vil lede deg til hovedbygningen på stasjonen. Hodet mot bygningen og før du skriver ta en høyresving når du ser Galeria Krakowska. Når du nå de store sqare fortsetter langs hovedbygningen til jernbanestasjonen. I slutten av torget vil du se en trikkeholdeplass på høyre side. Du må ta trikk nr 10 (overskriften i retning av Łagiewniki). Du må ta av på andre stopp (Sw. Gertrudy). Når du går av trikken du må ta Dominikańska gate (gate med trikkesporet kutte parken). Passere gjennom parken. Den første gate til venstre er Poselska gate. Gå sammen med liten sving til høyre og nummer 17 vil være på venstre side (den store tre gate ved siden av 'Trzy Papryczki' Restaurant). Du gjorde det!

Trikk-billetter

På trikkeholdeplassen ved siden av sentralstasjonen, så vel som i hver trikk (i første vogn) kan du finne maskiner der du kan kjøpe trikk billetter (de har forskjellige språk, for engelsk i tillegg). En enkelt tur for 20 minutter (mer enn nok for deg) koster 2,80 PLN. Husk! Du må validere billetten din så snart du går inn i trikken (den du kjøpte i en maskin inne i trikken)!


Flyplass henting!

Vi kan organisere en flyplass plukke opp for deg. Bare send oss ​​forespørsel via e-post med ditt navn, flynummer, ankomstdagen og vi vil plukke deg opp og ta med rett til vandrerhjemmet.
Airport plukke opp fra Krakow Balice Airport: 80 PLN (1-4 personer), 100 PLN (5-8)

Airport plukke opp fra Katowice Pyrzowice Airport: 330 PLN (1-4 personer), 360 PLN (5 - 8 personer)

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.