X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Mosquito Old Town Apartments

Poselska 17, Krakow, Polen

kart og veibeskrivelser


93%Rangering

  • 93%Verdi for pengene
  • 100%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 93%Personale
  • 87%Atmosphere
  • 93%Renslighet
  • 87%Fasiliteter

Oversatt av Google Mygg Old Town Apartments ligger på Poselska 17 Street (.

FRA FLYPLASSEN
Hvis du kommer med fly, er den enkleste måten å komme til hostellet for å ta toget som går fra flyplassen tog terminalen til sentralstasjonen.

Fra flyplassen terminal bygningen er det en gratis shuttle buss som tar deg til tog terminal eller du kan bare gå 200meters.

Toget kjører fra 05:24 til 22.24 pm.

Billetten er for 12 PLN / 20 PLN runde billett (du kan kjøpe den i toget).

Det tar rundt 19 minutter å komme til sentralbanestasjonen. Og følg instruksjonene nedenfor.

Ved sen ankomst er det også nattbuss 902 til Krakow.

Den billigste måten å komme seg til Krakow er å ta en lokal buss nummer 208, 292 eller 902. En kjøretur koste 4,00 PLN / 2,00 PLN (diskontert), men det vare opp til 45 minutter. Bussen tar deg ved siden av jernbanestasjonen og følg deretter instruksjonene skrevet under.

Buss / bil

Det er to nivåer av busstasjonen. Hvis du er på første nivå gå ned til nivå 0. På nivå O gå til tunnelen inngang, og du vil være på togstasjonen, og følg instruksjonene nedenfor
Fra togstasjonen:

En. PÅ FOTEN

Forlater jernbanestasjonen og gå ned til tunnelen ta til venstre ved trappen som vil lede deg til hovedbygningen av stasjonen. Hodet mot bygningen og før du skriver ta av til høyre når du ser Galeria Krakowska (Big Shopping Mall). Når du kommer til stor firkantet hode for hotellet som heter "Andels '. På venstre side av hotellet finner du undergangen som fører til sentrum av byen. På den andre siden av undergangen gå til venstre og fortsett med parken. Etter ca 7 minutters gange ta til høyre inn Dominikańska gate (gate med trikkesporet). Den første gate til venstre er Poselska gate. Gå sammen med liten sving til høyre og nummer 17 vil være på venstre side (den store tre gate ved siden av "Trzy Papryczki 'Restaurant

2. Med trikk

Hvis du ikke føler for å gå, kan du komme til Mosquito Leiligheter med trikk. Forlater jernbanestasjonen og gå ned til tunnelen ta til venstre ved trappen som vil lede deg til hovedbygningen av stasjonen. Hodet mot bygningen og før inn du ta av til høyre når du ser Galeria Krakowska. Når du kommer til stor sqare fortsetter langs Main Building of the Train Station. I enden av plassen vil du se en trikkeholdeplass på høyre side. Du må ta trikk nr 10 (overskriften i retning av Łagiewniki). Du må ta av på andre stopp (Sw. Gertrudy). Når du går av trikken du må ta Dominikańska gate (gate med trikken sporer kutte i parken). Passere gjennom parken. Den første gate til venstre er Poselska gate. Gå sammen med liten sving til høyre og nummer 17 vil være på venstre side (den store tre gate ved siden av "Trzy Papryczki 'Restaurant). Du gjorde det!

Trikken BILLETTER

På trikkeholdeplassen ved siden av sentralbanestasjonen samt i hver trikk (i første vogn) kan du finne maskiner der du kan kjøpe trikk billetter (de har forskjellige språk engelsk så vel). En enkelt tur i 20 minutter (mer enn nok for deg) koster 2,80 PLN. Husk! Du må validere din billett så snart du går inn i trikken (den du kjøpte i en maskin inne i trikken)!


AIRPORT PICK UPS!

Vi kan organisere en flyplass plukke opp for deg. Bare send oss ​​forespørsel via e-post med ditt navn, flightnummer, ankomst dag og vi vil plukke deg opp og bringe rett til vandrerhjemmet.
Airport plukke opp fra Krakow Balice Airport: 80 PLN (1-4 personer), 100 PLN (5-8)

Airport plukke opp fra Katowice Pyrzowice Airport: 330 PLN (1-4 personer), 360 PLN (5 - 8 personer)