X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Motel Mejdan - Sarajevo

Mustajpasin Mejdan 11, Sarajevo, Bosnia og Herzegovina

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Motel Mejdan er et sjarmerende tostjerners motell ligger kun 100 meter fra Bas Carsija, som er sentrum av den gamle delen av Sarajevo. Det er nær alle de kulturelle og turistattraksjoner.

For avslapping kan du benytte sommerhagen som en tradisjonell bosnisk stil sjarm og intime atmosphere.Floral vilkår og / fontene / hage fontener dette gir en spesiell skjønnhet og eleganse.

Komfortable rom, plassering og rimelig pris gjør våre gjester fornøyd, og de ønsker å komme tilbake.
Motel har 15 rooms.Of disse tre single, 4 doble soverom med dobbeltsenger og 8 doble.

Alle rommene er utstyrt med air condition, internett, satellitt-TV, telefon og bad. Hvert rom er funksjonelt og moderne, slik at gjestene skal få et hyggelig opphold.
Motel har sin egen parkink en garasje for dyrt vehicles.Parking er gratis for gjestene på motellet. Komfortable rom, plassering og rimelig pris gjør våre gjester fornøyd, og de ønsker å komme tilbake.

For sikkerhet og sikkerheten til sine gjester, er Motel Mejdan 24-timers video og fysisk sikkerhet. Det er en privat garasje for gjester som ankommer med bil. For oppbevaring av dine personlige eiendeler, kan du benytte deg av safe i resepsjonen. Motellet har også valutaveksling, vaskeri og renseri service og en vakker hage

Vennligst merk:
For å fortsette med din reservasjon krever vi gyldig kredittkort. Det resterende beløpet for reservasjonen vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen tre virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 3 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader.

Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Direct Dial Telephone
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Vaskeritjenester
 • Utendørs terrasse


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Motel Mejdan - Sarajevo Located at Mustajpasin Mejdan 11, , Sarajevo.
Motel Mejdan - Sarajevo
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Mustajpasin Mejdan 11
0% 0
43.8500000 18.3833333
Motel Mejdan - Sarajevo
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc