X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Musicology Hostel

Calle 9 #3-15, La Candelaria, Bogota, Colombia

kart og veibeskrivelser


82%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 91%Sikkerhet
  • 87%Sted
  • 87%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 71%Renslighet
  • 69%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra flyplassen:

Hvis du bestemmer deg for å ta en taxi, som du går ut den internasjonale ankomst exit på flyplassen, ta til høyre og du vil finne en taxiholdeplass. Gå til denne standen og gi dem adressen for musikkvitenskap. De vil gi deg et papir med nødvendig informasjon og riktig pris for tjenesten. Dette papiret er for deg å holde det, du trenger ikke å gi den til sjåføren. Når du tar en taxi du er på vei. Prisen for tjenesten skal være $ 17,000 colombianske pesos på vanlige timer, og maksimum $ 20.OOO colombianske pesos hvis du tar tjenesten etter 20:00 og før 6am.

Hvis du bestemmer deg for å ta buss, gå bort fra den internasjonale ankomst exit og ta til venstre mot parkeringsplassen. Du vil kjøre inn i en stor gate der du vil finne et kjørefelt for busser med flere bussholdeplasser. Du må se etter en buss som har en "Germania" sign.

Denne bussen går hele veien gjennom Calle 26 også kalt Avenida El Dorado og tar til høyre i Carrera 13, endelig bussen svinger til venstre ved Calle 19 og går hele veien opp til den når rundkjøringen i Carrera tre. Hele turen tar ca 1 time og det koster $ 1300 colombianske pesos. (Du må betale når du går inne i bussen).

Gå på Carrera 3 (du går mot trafikken) til hjørnet av Calle 9 hvor to hus til rightyou vil se Hostel.

Fra bussterminalen:

Hvis du bestemmer deg for å ta en taxi, i bussterminalen vil du finne de samme taxiholdeplasser (som på flyplassen) som du går ut fra ankomst-plattformer. Fremgangsmåten er nøyaktig den samme som på flyplassen. En drosjetur fra bussterminalen skal koste $ 9000 colombianske pesos på vanlige timer, og maksimum $ 11,000 colombianske pesos hvis du tar tjenesten etter 20:00 eller før 6am.

Hvis du bestemmer deg for å ta buss, må du gå utenfor terminalen, over gaten og se etter en bred hovedgate. Se etter nærmeste busstopp og ta bussen 'Germania'. Deretter kan du følge de samme instruksjonene som ovenfor