X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Nathan's Villa Hostel Warsaw

Ul. Piekna 24/26, Building C, Warszawa, Polen

kart og veibeskrivelser


79%Rangering

  • 81%Verdi for pengene
  • 82%Sikkerhet
  • 83%Sted
  • 85%Personale
  • 76%Atmosphere
  • 74%Renslighet
  • 73%Fasiliteter

Oversatt av Google Til de som kommer til vandrerhjemmet fra den sentrale jernbanestasjonen (Warszawa Sentral) anbefaler vi en kort spasertur. Etter at han forlot jernbanestasjonen (Warszawa Sentral) sørge for at du har den Palace of Science and Culture (stor, rare, Ghost Busters stil, utseende bygning med et klokketårn på toppen) på din venstre side, og at du er på Aleje Jerozolimskie Street. Fortsett å gå; du må passere Polonia Palace Hotel (på høyre side, på den andre siden av gaten). Når du ser den store hoved kryssing av Aleje Jerozolimskie og Marszalkowska Street, gå gjennom underjordisk passasje: rett så langt du kan gå og deretter til høyre. Etter å ha kommet ut fra underjordisk passasje du må finne deg selv stående på bunnen av Novotel Hotel. Kontroller at du har dette hotellet på venstre side og at du er på Marszalkowska gaten. Fortsett å gå rett langs gaten.
Etter å ha passert Wilcza gate (en sidegate fra Marszalkowska) ta til venstre på Piekna Street og fortsette å gå langs den. Ble plassert i en lys rosa bygning med en stor Nathans Villa Hostel banner på den.

For de som ankommer med fly:
Chopins lufthavn ta en buss nr. 175 til City Centre. Det tar ca 30 minutter å nå bussholdeplass heter 'Centrum' (18. stopp). Senere følger våre walking retninger fra Novotel Hotel. Taxi transfer fra Modlin bør ikke koste mer enn 30 PLN.
Modlin Airport-den enkleste måten er å ta en buss til Centrum (City Centre). Det koster rundt PLN 35. Det vil slippe deg av i nærheten av Central Station (Warszawa Sentral) innen synsvidde av Palace of Sience og Kultur-som er svært lett å få øye på. Følg våre walking retninger. Taxi transfer bør ikke koste mer enn PLN 100.

For eventuelle andre innførselssteder kan du sjekke tilkoblingen på
http://warszawa.jakdojade.pl/?locale=en
som buss / trikk ruter kan endres.

Ring oss dersom du har noen problemer!