X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Nega Maluca Guesthouse

Rua dos Marchantes 15, Santo Antonio/Pelourinho, Salvador, Brasil

79%Rangering

 • 76%Verdi for pengene
 • 76%Sikkerhet
 • 86%Sted
 • 89%Personale
 • 84%Atmosphere
 • 69%Renslighet
 • 69%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den Nega eies og drives av lange tids reisende for den eneste fordelen av våre andre stamme medlemmer. Det er mer en filosofi og en livsstil deretter en bedrift. (Du kan lese den "vi tror" en del på vår internettside). Vi har forsøkt å legge all den erfaringen vi har samlet fra mange år med reiser og sove i tusenvis av gjestehus over hele verden, i vårt hjem. (Sannheten er at vi i hovedsak har lært hva som ikke skal gjøre). Noen små eksempler på denne erfaringen er en personlig lys for hver dorm seng for ikke å forstyrre andre om natten, en personlig stikkontakt, en hylle for de beste køyesenger, nok kleshengere for kluter og håndkle i rommet, og spesielt i dusjer og selvfølgelig varmt vann, med sterkt press, 24 timer i døgnet.

Siden mange reisende elsker ordet gratis, her er noen av de gratis :-) tjenestene vi tilbyr:

- Gratis komplett alt du kan spise frokost
- Gratis laken
- Gratis håndklær
- Gratis internett med skype / skanner / kamera / brenner
- Gratis WiFi
- Gratis safer i alle soverommene
- Gratis bruk av våre fullt utstyrt kjøkken
- Gratis krydder og olje til matlaging
- Gratis filtrert drikkevann
- Gratis smiler
- Fri utveksling bibliotek
- Gratis bagasjeoppbevaring
- Gratis såpe for selv vaskerom vasking
- Gratis og komplett reiseinformasjon om Salvador og området.
- Gratis bruk av vandrerhjemmet etter kassa, til 22.30, inkludert dusj og internett
- Gratis kaffe hele dagen
- Gratis taxi booking
- Gratis spill og spillkort
- Gratis gjesteparkering telefon for å motta samtaler
- Gratis buss billettbestilling (busselskapet kostnader rundt R $ 5 for å levere dem)
- Gratis booking for Moro de Sao Paulo katamaran billetter
- Gratis, i herberget, flybilletter booking
- Gratis Bestilling av Candomblé (afro-brasiliansk religion) seremoni med en privat guide (og ikke et reisebyrå som personlig vi ikke stole på to mye)
- Gratis booking for videre vandrerhjem av ditt valg
- Gratis mat levering

Andre tjenester, og tilgi oss noen er ikke gratis ennå, er:

- Valutaveksling
- Vaskeri
- Bar
- Utenfor balkong med hengekøyer
- Nargilas / vannrør / Shisha / Huka
- Engelsktalende personale
- Sikkerhetsvakt på natten
- to katter og en hund
- Henting på flyplassen (R $ 90)
- Ingen portforbud, ingen lockout
- Veldig billig utenlandssamtaler (R $ 1/min)

Til tross for ovenfor, er det mye mer å reise enn bare bor på et hostel som tilbyr deg alt dette gode tjenester for gratis. Som reisende, øyeblikket vi forlot hjemlandet vi har på en måte gjort hele verden en del av livet vårt nå. Vi kan ikke lenger ignorere situasjonen i Zimbabwe, sult i Brasil, folkemordet i Darfur, kutte ned regnskog, forurensning, global oppvarming og dessverre listen er endeløs. Jeg vet, vi har alle den følelsen av at vi kan lite individ ikke gjøre noe med disse store spørsmålene, men som Obama sa på sin valgkamp, ​​YES WE CAN!

Vi her i Nega Maluca har vært for år å hjelpe fattige familier i nabolaget vårt med grunnleggende matforsyninger finansiert fra våre penger og donasjoner reisende igjen av denne grunn. Det er på tide å tenke større. Vi har sluttet å bruke plastposer og nå har resirkulert poser til bruk for våre gjester når de går til Super markedet. Vi sponser på månedlig basis en foreldreløs barn i Mosambik som har foreldre døde av AIDS (www.sos-childrensvillages.org). Det tar bare 1 dollar om dagen for å endre en Childs liv (mindre enn en flaske øl), og det er fortsatt så mye mer vi kan gjøre. Ved å bo i gjestehuset vårt du er direkte bidrar i disse årsaker fordi en del av all inntekt er satt til side for disse sakene.

Ikke få oss galt. Selv om du ikke bor hos oss, vil vi likevel fortsette å finansiere disse prosjektene og leter etter nye måter vi kan bidra som disse er våre oppdragsgivere og tro i livet, og de er mye viktigere enn mer eller mindre gjester i huset vårt. Men sammen med deg kan vi gjøre mye mer enn vi kan alene.

Vi ligger i det historiske sentrum av Salvador med sine brosteinsbelagte gater og vakkert bevart og malt hus i kolonistil. Huset vårt ligger i en rolig boliggate, hvor lokalbefolkningen fortsatt sitte ute når kvelden faller og snakke om sin nestes liv :-). Vi er bare 3 min. gange fra sentrum av handlingen der levende musikk og perkusjon band spiller daglig, gratis, men langt nok til å nyte litt fred og ro når festen er over og ha en god natt søvn. Vi er et par min. gange fra den eneste supermarkedet i området, museer, reisebyråer og i utgangspunktet alt du trenger for ditt opphold i Salvador.

Vi håper virkelig å være vert for deg i vårt hjem, og for deg å bli en del av familien vår.

Inbal, Natalia og resten av gjengen

Merk: Alle dobler er aircondition som er de åtte bed blandede sovesaler + en 10 seng dorm. Vi har igjen en hybel med vifter for å gi et alternativ til de som ikke er glad i air con. Eller ønsker et mer økonomisk alternativ.

Et annet merke :-) ha ingen tilgjengelighet her på nettstedet betyr ikke nødvendigvis at vi er fullbooket. I dette tilfellet, kan du sjekke direkte med oss ​​eller på vårt nettsted som vi ikke gjør alle våre senger tilgjengelig for bestilling her på HW.

Siste notat. Promise: Betaling i vandrerhjemmet er i bare kontanter. Vi aksepterer ikke noe kredittkort.

Nytt år 2015: Vi, i motsetning til alle andre vandrerhjem, ikke heve våre priser på denne tiden av året. Men vi krever et minimum bestilling av to dager for netter på 31 og 1 januar 2015 og full betaling på forhånd.

Carnival 2015:. Vi godtar bare reservasjon for hele seks netter med karneval mellom februar 12 til februar 18 (kassa) 2014 For ytterligere informasjon om nødvendig, kan du kontakte oss direkte.

VM 2014:
Bare i løpet av VM, og karneval, slår vi vår dekket tak i en sovesal. Vi har 12 hengekøyer på taket, safer, en vask og vifter. Bilder av taket kan du finne her på nettstedet.
For å garantere din reservasjon ved 10% innskudd på dette nettstedet må du betale hele saldoen. Dette kan gjøres ved pengeoverføring til vår konto i USA, Brasil eller ved å bruke paypal. Bare ved betaling vil reservasjonen bli bekreftet. Betaling skal skje innen 5 dager etter bestilling. Din reservasjon er personlig og kan ikke overføres til noen annen person i sin helhet eller delvis.

For verdenscupen har vi et opphold på minimum 3 netter rundt GAME DAY. HVER kampdag. Dette betyr kvelden før spillet, spillet dagen og natten etter MÅ være inkludert i din reservasjon (selv om du har reservert fem netter før spillet!))

Vi er virkelig lei for det inntrufne, men verdenscupen er en spesiell tid på året hvor vår fleksibilitet er nesten ingen eksisterende

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Bookutveksling
 • Frokost inkludert
 • Cafe
 • Fellesrom
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs terrasse
 • Leselys
 • Safe
 • Tur/reiseskranke


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Kjæledyrvennlig


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Nega Maluca Guesthouse Located at Rua dos Marchantes 15, Santo Antonio/Pelourinho, , Salvador.
Nega Maluca Guesthouse
Brazil
Salvador Bahia 40301-430 Rua dos Marchantes 15, Santo Antonio/Pelourinho
79% 389
-12.9676849 -38.5058569
Nega Maluca Guesthouse
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 8 seng Blandet Sovesal     Standard 10 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende 12 seng Blandet Sovesal