X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

New Orleans Hostel - Marquette House

2249 Carondelet Street, LA 70130, New Orleans, USA

62%Rangering

 • 66%Verdi for pengene
 • 58%Sikkerhet
 • 81%Sted
 • 65%Personale
 • 61%Atmosphere
 • 50%Renslighet
 • 55%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
'The Original New Orleans Hostel. Fra $ 16 og opp, jazz det opp New Orleans-stil på den beste hostel i byen. Marquette House er det ideelle stedet for enkeltpersoner og grupper til å utforske en av de mest fascinerende ciites i Amerika. Spesielle priser og separate anlegg, inkludert gruppesovesaler og gruppe kjøkken / spisestue, er tilgjengelig for grupper. Gratis parkering er tilgjengelig for biler og varebiler.

Ønsker du å se Mardi Gras og New Orleans uten alle de store folkemengder, har vi god tilgjengelighet for både dorm senger og våre private rom med bad for de tidlige Mardi Gras dager med 21 til 27 februar, 2014. Vi ligger bare ett kvartal av den primære Mardi Gras parade rute. For peak lang Mardi Gras helg av 28 februar til 4 mars 2014, vennligst kontakt vandrerhjemmet direkte angående noen tilgjengeligheten av private rom, og for gruppe overnattingssteder.

Vår hostel er også et flott sted for å delta på New Orleans Jazz Festival, som en bybuss bare ett kvartal tar bort gjestene til Jazz Festival området for bare $ 1.25.

Ligger i "hjerte og sjel" av den "nye" New Orleans, oppleve det "ekte" New Orleans med sine kafeer, 24 timers barer, kafeer, og god musikk rett utenfor våre dører.

Vi er ikke et parti hostel, men kan fortelle deg hvor partene er. Vi er en veldrevet herberge som har vært i bransjen i 33 år. Eier / Manager er opprinnelig fra New Orleans og en tidligere backpacker / verden alene.

Bare Visa eller Mastercard kreditt- og debetkort aksepteres for internett reservasjoner. Vær oppmerksom på at gruppebestillinger for mer enn 9 personer aksepteres ikke på dette området, og flere bestillinger over ni personer laget av det samme partiet vil bli behandlet som en gruppe bestilling og vil ikke bli akseptert. Maksimalt antall gjester for en part som vil bli akseptert er 9. For grupper større enn 9, kan du kontakte oss direkte for informasjon og bestilling.

Ingen portforbud, og 24 timers tilgang til din sovesal eller privat rom er gitt ved innsjekking. Vi har begrenset innsjekking timer 7am til 12noon og 17:00-22:00, noe som gjør oss i stand til å holde kostnadene våre og prisene lave. Sjekk outs tidligere enn 7am kan ordnes med vandrerhjemmet kontoret kvelden før. Sen natt sjekk ins for gjester som trenger det, og etter timer sjekk ins for grupper kan normalt ordnes. Hvis du blir forsinket eller kommer senere enn 22:00, telefon vandrer kontor i kontortiden for å se om en sen kveld innsjekking kan ordnes. Disse kan vanligvis arrangeres for ankomster opp til 12 midnatt. Utvidet sjekk i timer er ofte tilgjengelig under spesielle arrangementer som nyttår, Mardi Gras og Jazz Fest.

Med en av de beste beliggenhetene i byen, vi er bare minutter unna med buss fra sentrum og den livlige franske kvarteret. Vi er nærmeste vandrerhjemmet til Greyhound og Amtrak stasjoner, og Metropolitan i New Orleans Convention & Tourist Bureau. De fleste butikker, kafeer, barer, dagligvarer, delikatessebutikker, og kaffehus har gjenåpnet i vårt område, og er innen gangavstand fra vårt hostel. Utforske den nærliggende Garden District med sine herskapshus og hager, over bakken kirkegård, og hundre år gamle eiketrær.

Pass på å bestille på forhånd for nyttårsfeiringen (31 desember 2014-3 januar 2015), Mardi Gras (21 februar-mars. 4, 2014), Jazz Fest (25 til 27 april og mai 1- 4 mai 2014), VooDoo Fest, og Halloween (31 oktober 2014). Kontakt vandrerhjemmet direkte for reservasjon hvis ingen tilgjengelighet er oppført. Private rom for peak Mardi Gras helg (28 februar til 4 mars 2014) og Jazz Fest helgene (25 til 27 april og 1 mai til 4 mai 2014) må bestilles direkte med vandrerhjemmet. Vi ligger bare en blokk utenfor den primære Mardi Gras parade rute.

Marquette House ligger i en landsby som kompleks av New Orleans stil bygninger. Vi tilbyr komfortabel romslig mannlige og kvinnelige sovesal innkvartering. Hver sovesal har sin egen wc (s), dusj (e), og 2-3 klosetter synker. Dorms generelt har 8, 10, 14, eller 18 senger. Våre større 14-18 bed mannlige eller kvinnelige sovesaler er store komfortable multi-roms sovesaler med eget bad.

Vi tilbyr også private rom med eget bad for 1, 2, 3, 4 eller flere personer med sengetøy og håndklær er inkludert. Våre store romslige private rommene er noen av de fineste som finnes på noen hostel. Hvert private rom har eget bad, queen size seng, ekstra senger etter behov, en oppvaskkum, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, sofa eller kjærlighet sete, og et bord med stoler. Retter og kjøkkenutstyr er også tilgjengelig for disse rommene. Reservasjoner for private rom og private sovesaler for 5 eller flere personer bør kontakte vandrerhjemmet direkte.

Utveksle erfaringer med andre reisende fra hele verden i våre tre skyggelagt terrasser og hager. Bli med andre gjester på nærliggende kafeer, restauranter og nattklubber til de tidlige timer eller tilberede et måltid i den utendørs grillområde.

Opplev det unike ved å gjøre klesvasken din mens du nipper til en øl eller spille biljard på den nærliggende Igors 24 timers salong og myntvaskeri. Flere banker, hoteller, kafeer, kafeer, pizzeriaer, 24 timers barer og puber, et apotek, tre nabolag dagligvarer og delikatessebutikker, en bensinstasjon, New Orleans Tourist Bureau, den nest eldste over bakken kirkegården, og flere museer er innen gangavstand fra vandrerhjemmet. Flere busslinjer som går til sentrum, det franske kvarteret, Jazz Fest Fairgrounds, og andre deler av byen passere innenfor 1 til 6 blokker av vandrerhjemmet.

Ukentlig og månedlig sovesal og private rompriser er også tilgjengelig. En $ 10 refunderbart nøkkel depositum kreves ved ankomst. En ATM ligger i en bank bare ett kvartal unna.

** Akseptert bare Visa og Mastercard kredittkort eller debetkort for reservasjoner. Et første natten innskudd i tillegg til 10% internet reservasjon innskudd vil bli belastet kortet ditt på alle private rom, på reservasjoner for fire eller flere dorm senger, og på alle sovesaler senger i løpet av ferien og spesielle hendelser perioder. En fem dagers forhånds kansellering er nødvendig for en full refusjon av denne første natten innskudd på alle private rom, på reservasjoner for fire eller flere dorm senger, og på alle sovesaler senger i løpet av ferien og spesielle hendelser perioder.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • BBQ
 • Sykkelparkering
 • Frokost er ikke inkludert
 • Fellesrom
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Warme Douches
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke portforbud
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
New Orleans Hostel - Marquette House Located at 2249 Carondelet Street, LA 70130, New Orleans.
New Orleans Hostel - Marquette House
USA
New Orleans LA 2249 Carondelet Street, LA 70130
62% 632
29.9344262 -90.0824189
New Orleans Hostel - Marquette House
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     8 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     14 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     8 seng Sovesal For Menn Rom Med Bad/wc     14 seng Sovesal For Menn Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc