X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

New Orleans Hostel - Marquette House

2249 Carondelet Street, LA 70130, New Orleans, USA

60%Rangering

 • 61%Verdi for pengene
 • 59%Sikkerhet
 • 74%Sted
 • 73%Personale
 • 56%Atmosphere
 • 48%Renslighet
 • 51%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
'The Original New Orleans Hostel.' Fra $ 16 og opp, jazz den opp New Orleans-stil på den beste vandrerhjemmet i byen. Marquette House er det ideelle stedet for enkeltpersoner og grupper til å utforske en av de mest fascinerende ciites i Amerika. Spesielle priser og separate anlegg, herunder konsernsovesaler og gruppe kjøkken / spiseområde er tilgjengelig for grupper. Gratis parkering er tilgjengelig for biler og varebiler.

Lyst til å se Mardi Gras og New Orleans uten alle de store folkemengder, har vi god tilgjengelighet for både dorm senger og våre private rom med bad for de tidlige Mardi Gras dagene av 21 til 27 februar 2014. Vi ligger bare ett kvartal av den primære Mardi Gras parade rute. For det meste lang Mardi Gras helg av 28 februar til 4 mars 2014, vennligst kontakt vandrerhjemmet direkte angående noen tilgjengeligheten av private rom, og for gruppen innkvartering.

Vår hostel er også et flott sted for å delta på New Orleans Jazz Festival, som en bybuss bare ett kvartal tar bort gjestene til Jazz Festival området for bare $ 1,25.

Ligger i "hjerte og sjel" av den "nye" New Orleans, oppleve den "ekte" New Orleans med sine kafeer, 24 timers barer, kafeer, og god musikk rett utenfor våre dører.

Vi er ikke et parti hostel, men kan fortelle deg hvor partene er. Vi er en veldrevet herberge som har vært i bransjen i 33 år. Eier / Manager er opprinnelig fra New Orleans og en tidligere backpacker / verden alene.

Bare Visa eller Mastercard kreditt-og debetkort aksepteres for internett reservasjoner. Vær oppmerksom på at gruppebestillinger ikke blir akseptert på dette nettstedet, og flere bestillinger gjort med det samme partiet vil bli behandlet som en gruppe bestilling og vil ikke bli akseptert. Maksimalt antall gjester for ett parti som vil bli akseptert er ni. For grupper større enn 9, ta kontakt med oss ​​direkte for informasjon og bestilling.

Ingen portforbud, og 24 timers tilgang til din sovesal eller privat rom er gitt ved innsjekking i. Vi har begrenset innsjekking klokken 7am til 12noon og 17:00-22:00, noe som gjør oss i stand til å holde våre kostnader og prisene lave. Sjekk outs tidligere enn 7am kan ordnes med vandrer kontoret kvelden før. Late night sjekk ins for gjester som trenger det, og etter timer sjekk ins for grupper kan normalt ordnes. Hvis du blir forsinket eller kommer senere enn 22:00, telefon vandrer kontor i kontortiden for å se om en sen kveld innsjekking kan ordnes. Disse kan vanligvis ordnes for ankomster opp til 12 midnatt. Utvidet innsjekking timer er ofte tilgjengelig under spesielle arrangementer som New Years, Mardi Gras, og Jazz Fest.

Med en av de beste beliggenhetene i byen, er vi bare noen minutter unna med buss fra sentrum og den livlige franske kvarteret. Vi er nærmeste vandrerhjemmet til Greyhound og Amtrak stasjoner, og Metropolitan New Orleans Convention & Tourist Bureau. De fleste butikker, kafeer, barer, dagligvarer, delikatessebutikker, og kaffehus har gjenåpnet i vårt område, og er innen gangavstand fra vårt hostel. Utforsk den nærliggende Garden District med sine herskapshus og hager, over bakken kirkegården, og århundre gamle eiketrær.

Husk å bestille på forhånd for nyttårsfeiringen (31 desember 2014-3 januar 2015), Mardi Gras (feb. 21-March 4, 2014.), Jazz Fest (25 til 27 april og mai 1 - 4 mai 2014), Voodoo Fest, og Halloween (31 oktober 2014). Kontakt vandrerhjemmet direkte for reservasjon hvis ingen tilgjengelighet er oppført. Private rom for peak Mardi Gras helg (28 februar til 4 mars 2014) og Jazz Fest helgene (25 til 27 april og 1 mai til 4 mai 2014) må bestilles direkte med vandrerhjemmet. Vi ligger bare en blokk utenfor den primære Mardi Gras parade rute.

Marquette House ligger i en landsby like kompleks av New Orleans stil bygninger. Vi tilbyr komfortable romslige mannlige og kvinnelige sovesal overnattingssteder. Hvert internat har sitt eget wc (s), dusj (s), og 2-3 klosetter synker. Sovesaler generelt har 8, 10, 14, eller 18 senger. Våre større 14-18 seng mannlige eller kvinnelige dorms er store komfortable multi Toromssovesaler med egne bad.

Vi tilbyr også private rom med eget bad for 1, 2, 3, inkludert fire eller flere personer med sengetøy og håndklær. Våre store romslige private rom er noe av det fineste som finnes på alle hostel. Hvert private rom har eget bad, queen size seng, ekstra senger som trengs, en kjøkkenvask, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, sofa eller kjærlighet sete, og et bord med stoler. Retter og kjøkkenutstyr er også tilgjengelig for disse rommene. Reservasjoner for private rom og private sovesaler for 5 eller flere personer bør kontakte vandrerhjemmet direkte.

Utveksle erfaringer med andre reisende fra hele verden i våre tre skyggefulle terrasser og hager. Bli med andre gjester på nærliggende kafeer, restauranter og nattklubber til de tidlige timer eller tilberede et måltid i den utendørs grillområde.

Opplev det unike ved å gjøre klesvasken din mens du nipper til en øl eller spille biljard på den nærliggende Igors 24 timers salong og vaskeri. Flere banker, hoteller, kafeer, kaffebarer, pizzeriaer, 24 timers barer og puber, et apotek, tre nabolaget dagligvarer og delikatessebutikker, en bensinstasjon, New Orleans Tourist Bureau, den nest eldste over bakken kirkegården, og flere museer ligger innen lett gangavstand fra vandrerhjemmet. Flere bussruter som går til sentrum, det franske kvarteret, jazz fest Fairgrounds, og andre deler av byen passerer innen 1 til 6 blokker av vandrerhjemmet.

Ukentlige og månedlige flersengsrom og privat rompriser er også tilgjengelig. En $ 10 refunderbart nøkkel depositum kreves ved ankomst. En minibank ligger i en bank bare ett kvartal unna.

** Akseptert Kun Visa og Mastercard kredittkort eller debetkort for reservasjoner. Et første natten innskudd i tillegg til 10% internett reservasjonen depositum vil bli belastet kortet ditt på alle private rom, på reservasjoner for fire eller flere dorm senger, og på alle dorm senger i løpet av ferien og spesielle hendelser perioder. En fem dagers forhånds kansellering er nødvendig for en full refusjon av denne første natten innskudd på alle private rom, på reservasjoner for fire eller flere dorm senger, og på alle dorm senger i løpet av ferien og spesielle hendelser perioder.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • BBQ
 • Sykkelparkering
 • Frokost er ikke inkludert
 • Fellesrom
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Warme Douches
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke portforbud
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
New Orleans Hostel - Marquette House Located at 2249 Carondelet Street, LA 70130, New Orleans.
New Orleans Hostel - Marquette House
USA
New Orleans LA 2249 Carondelet Street, LA 70130
60% 576
29.9344262 -90.0824189
New Orleans Hostel - Marquette House
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     8 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     14 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     8 seng Sovesal For Menn Rom Med Bad/wc     14 seng Sovesal For Menn Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc