X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

New Pokhara Lodge

Lakeside, Pokhara, Nepal

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
New Pokhara Lodge Lakeside Pokhara

The New Pokhara Lodge ligger ved bredden av Pokhara største innsjø. Tilstrekkelig skjermet fra hovedveien for å garantere fred, ro og privatliv, er det bare 16 rom, alle med Tilknytt det flislagte toaletter og 24 timer varmt og kaldt vann. Hytta er bygget rundt en av de beste hagene i Lakeside Pokhara og har trådløs internett

Anmeldelse

Vår tur til Nepal har vært uforglemmelig og oppholdet her på New Pokhara Lodge har vært fantastisk. Vi likte vår tur i dag med Mahendra alle folk her er var svært nyttig. Takk til dere alle! Anne Robichaud (USA) En turoperatør i Italia.

Det er første gang vi er i Pokhara. Og vi faller forelsket i den. New Pokhara Lodge er beste hotellet vi hadde i Nepal. Vi nesten føler som vi er i Tyskland hjemme. De ansatte er hyggelige og hjelpsomme. Vi liker ikke å forlate, men ferien er over nå. Tusen takk for alt. Vi vil komme tilbake neste år. Brigit og George (Tyskland)

Vi følte vi var i paradis! Trodde vi skulle bo 2 netter, men er var så hyggelig; Vi bodde 7 netter i stedet. Vakker hage, så fredelig. Tusen takk og se deg igjen. (Anne og David, Australia)

Jeg skulle ønske vi kunne ha funnet New Pokhara Lodge & bodde her først i Pokhara. Dette er små, komfortable, stille og fint sted. De ansatte er veldig vennlige. Den annen god ting var at vi følte ikke noe press fra de ansatte til å gjøre noe, eller å gå gjennom dem for noe som trekking og sightseeing. Vi vil anbefale våre venner. Takk for alt. (Jack og Jacky, USA)

Stor lodge, varmt vann, god service, smilende ansikter så hyggelig å være borte fra hovedveien i fred og ro. Mange takk. (Caroline, UK)

For oss Pokhara lodge er alltid som å komme hjem på slutten av turen. Kjære Mahendra du kjører en utmerket operasjon og gjøre oss så velkommen. Vi gleder oss tilbake neste år. Takk til alle lag for varm velkomst og god service. Madeline og Terry Morgan (UK)

Hva et innbydende sted å komme tilbake etter en lang tur. Nydelig hage og svært komfortable rom, behandlet så godt av alle menneskene her, vil komme tilbake så snart jeg kan. Elizabeth (Boston Ma USA)

Vi har et fantastisk opphold i Pokhara, og i denne hytten. Hage fasiliteter og er svært godt vedlikeholdt og de ansatte er høflige og hjelpsomme. Det er virkelig en fredelig oase. ED og Karin (USA)

Et enormt hyggelig opphold, er Gjestehuset rent, godt vedlikeholdt og fredelig. Prisen er rimelig med varm dusj og TV i alle rom. Hagen er vakker og vi hadde en grundig avslappende 10 dager her. Takk for all hjelp. John og Key Burnley (UK)

Jeg ville bare takke deg for all hjelp og gjestfrihet mens vi var i Pokhara. New Pokhara Lodge er absolutt en av de fineste stedene jeg har bodd i løpet av mine mange turer til Nepal og jeg veldig mye håper å kunne komme tilbake igjen på våren. Lucinda Squires (UK)

Dette er tredje gang vi kom hit. Vi føler oss veldig velkommen, og det var veldig hyggelig å bo på et slikt ganske sted. Tusen takk!!! Caroline & Niels (Holland)

Jeg var så glad her at selv om jeg hadde planlagt å bo en fjorten jeg forble i nesten en måned. Det er godt å vite at den vann og mat er trygg, uten frykt for sykdom. Jeg likte fred av den attraktive hagen og så med undring som fra taket jeg så daggry lys opp snøen i Annapurna Range og Machhapuchere. Personalet er alltid vennlig og imøtekommende til våre behov og rommene komfortable og rene. Takk for en fantastisk tid. Jeg vil anbefale New Pokhara Lodge til mine venner. Peta Craven (77 Richwood park, Beare Grønn Dorking, Surrey RH5 4PR UK

Alle rommene har vegg til vegg tepper og er smakfullt innredet. De er alle også med utstyrt med kabel-TV. Lang avstand ringe, faks og e-post-tjenesten er også tilgjengelig. Skal vi bli rammet av en plutselig strømbrudd, vil du ikke bli igjen i mørket! Vi har en generator på standby.

Hytten er et familiedrevet etablering og har en ganske uformell og diskré service. Hvis det er noen ting du trenger om sin informasjon eller ønsker å utforske dalen, hvordan å ha klærne vasket, hvor du kan spise, alt du trenger å gjøre er å spørre en av de ansatte. En eller annen er sikker på å være rundt og glad for å være til hjelp i å gjøre ditt besøk bare så mye mer av en minneverdig opplevelse.

Vennligst bestille på nettet nå.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Flyplasstransport
 • Sykkelutleie
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Business centre
 • Kabel TV
 • Takvifte
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Parkering
 • Postvesenet
 • Restaurant
 • Skytteltransport
 • Tur/reiseskranke
 • Mat/Drikkeautomat


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
New Pokhara Lodge Located at Lakeside, , Pokhara.
New Pokhara Lodge
Nepal
Pokhara Lakeside
0% 4
28.2041670 83.9659309
New Pokhara Lodge
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc