Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nicoleport

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Sted

Kalyoncu Kullugu Mah Tekir Sok No:15 Beyoglu

Veibeskrivelser For Eiendom

Angående til transport fra Ataturk lufthavn er det 2 måter:

1 - Du kan ta en taxi fra Ataturk flyplassen til hotellet vårt. De tar vanligvis ca 45-50 tyrkiske lira. Avstanden mellom flyplassen og hotellet vårt ligger ca 20 km. Det vil ta deg mer eller mindre 20-25 minuits. Du bør nok til å fortelle taxi sjåføren å bringe deg fra kysten, til du kommer til TRT bygningen (Tyrkia Radio & TV), bør taxi ta til høyre side av TRT (Tyrkia Radio & TV) bygning (UK konsulatet ligger i samme kjørefelt.) ta til venstre og mot undergangen (HAMMALBASI cad.). Etter at taxi skal passere brua og ta til høyre inn i andre kjørefelt (KURDELA sok.). På høyre side er det en dagligvarebutikk. Ta til høyre (Tekir sok.) Og stopper foran den grå bygningen med et lite bord som er skrevet NICOLEPORT på den. Du kan også spørre taxisjåføren til å ringe oss for å få den retningen så snart du får taxi.

2 - Hvis du ønsker å komme til Taksim-plassen ved Havatas BUS (. Det koster 10 tyrkiske lira fra Ataturk lufthavn til Taksim Sq for hver person) den beste retningen til hotellet til fots er som følger:
Vennligst gå til Istiklal Street og gå rett fram til du kommer til Galatasaray HIGH SCHOOL (GALATASARAY LISESI). Det er et veldig berømt videregående skole i Istanbul med en veldig stor mørk grønn gate og alle vet det. Det er en smal gate foran GALATASARAY LISESI. Skriv inn denne gaten (Mesrutiyet cad), etter 20 meter vil du se brettet som er skrevet 'HAMMALBASI cad.', Fortsett til du passerer undergangen (HAMMALBASI cad.). Så komme inn i andre kjørefelt på høyre side (KURDELA sok.). På høyre side av banen er det en dagligvarebutikk. Ta til høyre igjen (Tekir sok.). Du vil se vår grå bygning med et lite bord som er skrevet NICOLEPORT på den.

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×