X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Nomads Hostel

27,Gurko Str., Veliko Tarnovo, Veliko Tarnovo, Bulgaria

kart og veibeskrivelser


84%Rangering

  • 82%Verdi for pengene
  • 80%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 89%Personale
  • 91%Atmosphere
  • 76%Renslighet
  • 73%Fasiliteter

Oversatt av Google Vi tilbyr en gratis henting. Kontaktdetaljer vil være i e-posten.

Dette er den enkleste vandrerhjemmet å finne i byen! Vi er bare 5-20 minutters gange fra buss-og togstasjoner.

Fra Hotel Etara busstasjon:
Med busselskapet kontoret bak deg, ta til høyre og gå mellom bordene til en restaurant. Reaching the Hristo Botev Boulevard, ta til høyre og gå oppoverbakke for en annen 50 meter til du kommer til turistinformasjonen på høyre side. Facing the information center, ta gaten på venstre går nedoverbakke, dette er Hadzhi Dimitar Str. I 150 meters denne gaten ender opp i begynnelsen av den vakre Gurko Str. Gå ytterligere 50 meter og du er her på Nomads Hostel.

Fra Youg Bus Station:
Med busstasjonen bak tar du til venstre og gå oppoverbakke i 5-10 minutter til du kommer til turistkontoret. Facing the information center, ta gaten på venstre går nedoverbakke, dette er Hadzhi Dimitar Str. I 150 meters denne gaten ender opp i begynnelsen av den vakre Gurko Str. Gå ytterligere 50 meter og du er her på Nomads Hostel.

Fra Veliko Tarnovo togstasjon:
Til fots: Med jernbanestasjonen bak deg, ta veien på venstre side. Det er bare en 10-minutters spasertur oppover til en liten park omgitt av elven. Her er ditt første møte med atmosfæren av Veliko Tarnovo. Ta Gangbroen til venstre og du vil se den høyeste bygningen i byen - Hotel Etara. Med busselskapet kontoret bak deg, ta til høyre og gå mellom bordene til en restaurant. Reaching the Hristo Botev Boulevard, ta til høyre og gå oppoverbakke for en annen 50 meter til du kommer til turistinformasjonen på høyre side. Facing the information center, ta gaten på venstre går nedoverbakke, dette er Hadzhi Dimitar Str. I 150 meters denne gaten ender opp i begynnelsen av den vakre Gurko Str. Gå ytterligere 50 meter og du er her på Nomads Hostel.

Med offentlig transport: Ta følgende buss nummer n4, n5, n13 eller n30 fra siden av jernbanestasjonen. Spør noen i bussen for stopp på postkontoret - herfra er det bare 30 meter fra turistkontoret. Facing the information center, ta gaten på venstre går nedoverbakke, dette er Hadzhi Dimitar Str. I 150 meters denne gaten ender opp i begynnelsen av den vakre Gurko Str. Gå ytterligere 50 meter og du er her på Nomads Hostel.

Veldig viktig merknad: Noen folk på stasjonene eller i byen vil tilby deg overnatting. De vil anbefale uregistrert bolig for en svært billig pris, eller vil bruke navnet på andre vandrerhjem i byen for sin egen overnatting. Vær så snill ikke svare på sine spørsmål eller gi etter for sine tilbud!
Det er 100% sikker på at du vil bli villedet.

Ser deg senere!