X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Noufara Hotel

45, Iroon Polytechniou Ave, Aten, Hellas

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Noufara er et 3-stjerners hotell, innredet i en behagelig stil med sjarmerende greske innslag. Hotellet tilbyr tjenester og fasiliteter for de besøkende, i stand til å dekke hver enkelt kundes behov reiser enten i jobbsammenheng eller på fritiden. Totalt 56 rom nylig renoverte tilbyr parabol, romservice, luftkondisjonering, telefon, hårtørker og minibar. Internett, Wi-Fi-tilkobling, er tilgjengelig i resepsjonsområdet. Hotel Noufara ligger i sentrum av Pireus, Athen port, med direkte tilgang til havnen, og stadion "Peace and Friendship", (ideelt for idrettsutøvere at deres spill er utført i den aktuelle scenen). I knapt noen få meter, er funnet det kommunale teateret, mens alle de historiske monumentene i sentrum av Athen avstå knapt 10 kilometer. Hotellets beliggenhet oppfordrer tjenesten av profesjonelle skipsfart bedrifter og en annen grunn er at det er også i nærheten av utstillingssenteret OLP og i nærheten av de kommersielle gatene i Pireus.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen.
Du har opptil 2days før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 48 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: Kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 12:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår i løpet av 2 arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers
  • Oppbevaring av bagasje
  • Minibar


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Noufara Hotel Located at 45, Iroon Polytechniou Ave, , Athens.
Noufara Hotel
Greece
Athens 18535 45, Iroon Polytechniou Ave
0% 0
37.9419637 23.6459684
Noufara Hotel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc