X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Nouvo City

2 Samsen 2, Samsen Rd., Banglumphu, Bangkok, Thailand

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En kort historie av gamle Bangkok City

Banglumphu er Bangkoks mest gamle og historiske bydelen hvor hvert hjørne har en historie å fortelle. Fra den strategiske kanalen som går langs Nouvo City Hotel til Khaosan Road fargerike historie av hopp starter Bangkoks turistindustrien tilbake i gamle dager, har Banglumphu distriktet har alltid hatt en spesiell plass i hjertene til både thailendere og internasjonale tilreisende.

Hotel historie

Den Nouvo City Hotel er et av Bangkoks fineste hotellene på Rattanakosin Island, den opprinnelige fødested i byen.

Men, begynner historien med etableringen av vår første hotellet, New World City Hotel. I over 20 år har vi vært stolt serverer og imøtekommende reisende over hele verden som har kommet for å oppleve Bangkoks gamle byen vidundre. Også en Halal hotellet, New World City Hotel opprinnelig startet som en tjeneste leilighet og gradvis oppgradert til et 4-stjerners hotell for å imøtekomme de stadig skiftende behovene til reiser trender.

Den Nouvo City Hotel tilbyr gratis enveistransport van tjenesten daglig for å holde våre gjester innenfor praktisk rekkevidde av noen av Bangkoks premiere kjøpeparadiser. Starter på hotellet, gjør shuttle van to stopp: Siam Discovery og Platinum Fashion Mall mens bestått av noen av Bangkoks berømte severdigheter.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Nouvo City Located at 2 Samsen 2, Samsen Rd., Banglumphu, Bangkok.
Nouvo City
Thailand
Bangkok Khaosan raod, Pranakorn 10200 2 Samsen 2, Samsen Rd., Banglumphu
0% 0
13.7627757 100.4993140
Nouvo City
    Ledige rom     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc