X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Nova Traveller's Lodge

No.10 Taishengbei Road, Chengdu, Kina

kart og veibeskrivelser


90%Rangering

  • 93%Verdi for pengene
  • 96%Sikkerhet
  • 91%Sted
  • 93%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 89%Renslighet
  • 91%Fasiliteter

Oversatt av Google Ønsker du å bo et sted som virkelig har en sentral beliggenhet i byen fordi du ikke ønsker å betale for transport? Det er smart tenkning. Hvem ønsker å slepe sine eiendeler langt avstander over byen når du først kommer? Ingen, selvfølgelig. For ikke å nevne kostnadene av å ta drosjer og busser (som virkelig kan legge opp). Når vi sier at vi sentralt, mener vi det!
@ Fra Chengdu Nord Railway Station:
Når du kommer ut fra nord jernbanestasjonen, vil du se metrostasjon inngangen på venstre side, deretter ta metro linje 1, å gå av på 【Wenshu klosteret】, gå til 【exit H】, og deretter gå langs 【Wenwu street】, inntil til Sunshine Hostel 天府 阳光 酒店, kan du se 【Tai Sheng Bei Road】 太 升 北路 på venstre hånd, og ta til venstre, ca 100 meter, kan du se vår hostel på No.10 bak bussen stoppe.

@ Fra Chengdu East Railway Station
Du må gå til den underjordiske busstasjon i den østlige torget, ta No.101 på plattformen 2, gå av 'Yusha road ", og deretter gå til krysset tar du til høyre, fortsett å gå om fem minutter kan en bussholdeplass på deg igjen , Vi er på bak av stopp.
Eller du kan ta metro linje 2 til å gå av 'Tianfu suqare', og ta buss No.45/53/61 at Exit (B), og deretter gå av 'tai sheng lu Kou'
@ Fra Xinnanmen Bus Terminal:
du kan ta No.126 å gå av 'Da'an Zhong lu', og gå 7minutes til hostellet eller
Du kan ta No.48 å gå av 'Zhong xi sky cheng gaten, og endre No.61 på samme stopp for å gå av tao sheng lu Kou ", gå til krysset tar du til venstre, bare 3 minutter, vil du se busstopp , vi bo bak på busstoppet

@ Fra Cha Dian ZI Xinnanmen Bus Terminal:
du kan ta buss No.341 å gå av YU Sha Road (玉沙 路), deretter gå tilbake litt vil du se en stor veiskille, vennligst krysse den og ta til høyre, kjør rett, vil du se vår nova i to minutter ELLER du kan ta metro linje 2 til å gå av Tianfu suqare, og ta buss No.45/53/61 at Exit (B), og deretter gå av 'tai sheng lu Kou'


Av Flyplasstransport:
Når du kommer ut av flyplassen bygningen, er flybussen 303 rett foran deg. Det er også mulig å ta denne bussen til sentrum og ta en taxi derfra (ca cny12) til vandrerhjemmet.

Med bil:
vi kan arrangere vår egen minibuss for å plukke deg opp fra flyplassen, 90rmb per minivan. inkludere 4persons med bagasje, hvis du trenger, Vennligst send en epost eller ring oss før.


Tid for innsjekking 24 timer
成都市 太 升 北路 10 号 乐 浮 国际 青年旅舍