X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Oak Inn

#11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town, Lijiang, Kina

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Oak Inn, et hjemmekoselig og komfortabel vandrerhjemmet. Oak Inn er drevet av et par Christian fra Guangzhou, Sør-Kina. Du kan få en virkelig slappe av her og ha en god hvile.

Oak Inn ligger på Shuhe Old Town, Lijiang City. Det er kun 2 minutter unna Small Stone Bridge til fots. Det er en typisk Naxi lokal stil bygningen er av tre med 2 etasjer. Det er 10 standard rom (ett er tremannsrom, den andre ni er dobbelt-rom, og hver og en har individuelle vaske-rom). Det er 24-timer varmt vann leveres for kroppsvask, gratis trådløst nett arbeid, komfortable senger, P & G-merke sjampo og kroppsvask, og selvhjelp vaskeri, hårføner, alle de ovennevnte tjenester er GRATIS!

For Sanitation, vi insistere på å rydde opp i alle rom en gang etter reisende sjekke ut, for å sikre at alle rom er pent og ryddig. For måltider, kan du hjelpe deg selv til å gjøre det som det er kjøkken og anretning i vandrerhjemmet eller du kan plassere ordre på forhånd for å prøve typiske Kantonesisk mat laget av oss. Hvis du ønsker å ha måltider ute, er det praktiske som det er mange restauranter i nærheten av vertshuset, 3 ~ 5 min til fots.

I midten av inn er det en solrik hage, rundt gården er forskjellige planter som epletre, kirsebærtre, granatepletreet og mange ulike blomster. En menneskeskapt bekk er streaming rundt på tunet, med noen fisker inne. Verftet er fit for chatting og hvile i det, og også et godt sted for barna å leke i den. Foruten gården, har vi en in-house stuen, kan du se film eller lese her, vi har også både kinesisk og engelske bøker gitt.

Vi heter Oak Inn, første er fordi vi liker eiketre har sterk og lang levetid, og den store kronen kan dra mange skapninger. For det andre er fra Bibelen, Genesis kapittel 18, møtte Abraham Herren og hans engel av eik fra Mamre, og fikk velsignelse fra Herren der. Vi heter Oak Inn hint om at vi vil følge modellen fra Abraham, om hans tro, lydighet og viser gjestfrihet til fremmede.

Det er ingen dobbelt at Lijiang er en av de vakreste stedene i Kina, har den vakre skilt, flash luft og godhet folkeslag. Hvis du trykker ned på Oak Inn, kan vi gi våre meninger som passer for deg å reise rundt som du vet, det er forskjellige attraktive steder i nærheten er verdt å gå.

Siden Oak Inn åpnet i mai 2010, det har allerede fått mange positive kommentarer fra gjestene rundt Kina. Velkommen til å bli den neste gjest i Oak Inn, og ønsker deg en fin tur til Lijiang!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Oak Inn Located at #11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town, Lijiang.
Oak Inn
China
Lijiang Yunnan 674100 #11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town
0% 2
26.9190422 100.2033913
Oak Inn
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc