X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Oak Inn

#11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town, Lijiang, Kina

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Oak Inn, en hjemmekoselig og komfortabel hostel. Oak Inn drives av et par Christian fra Guangzhou i Sør-Kina. Du kan få en virkelig slappe av her og har en god hvile.

Oak Inn ligger i Shuhe Old Town, Lijiang City. Det er kun 2 minutter unna Small Stone Bridge til fots. Det er en typisk Naxi lokal stil bygningen er av tre med to etasjer. Det er 10 standard rom (ett er tremannsrom, den andre ni er dobbel-rom, og hver og en har individuelle vaske-rom). Det er 24-timer varmt vann leveres for kroppsvask, gratis trådløst netto arbeid, komfortable senger, P & G-merke sjampo og kroppsvask, og selvhjelp vaskeri, hårføner, alle de ovennevnte tjenester er GRATIS!

For Sanitation, insisterer vi å rydde opp i alle rom en gang etter reisende sjekke ut, for å sikre at alle rom er pent og ryddig. For måltider, kan du hjelpe deg selv til å gjøre det som det er kjøkken og anretning i herberge eller du kan plassere ordre på forhånd for å prøve typiske Kantonesisk mat laget av oss. Hvis du ønsker å ha måltider utenfor, er det praktisk som det er mange restauranter i nærheten av vertshuset, 3 ~ 5 min til fots.

I midten av vertshuset er det en solrik hage, rundt tunet er forskjellige planter som epletre, kirsebærtre, granateple treet og mange forskjellige blomster. En kunstig bekk strømmer rundt på tunet, med noen fisker inne. Verftet er passe for chatting og hvile i det, og også et bra sted for barna å leke i den. Foruten gården har vi en in-house stuen, kan du se film eller lese her, vi også har både kinesiske og engelske bøker gitt.

Vi heter Oak Inn, er første fordi vi liker eiketre har sterk og lang levetid, og den store krone kan hjelpe mange skapninger. Sekund, er fra Bibelen, Genesis kapittel 18, Abraham møtte Herren og hans engel av eik i Mamre, og fikk velsignelse fra Herren der. Vi heter Oak Inn hint om at vi vil følge modellen til Abraham, om hans tro, lydighet og vise gjestfrihet til fremmede.

Det er ingen dobbelte Lijiang er en av de vakreste stedene i Kina, har det vakre skilt, flash luft og godhet folkeslag. Hvis du trykker ned på Oak Inn, kan vi tilby våre meninger som passer for deg å reise rundt som du vet, det er forskjellige attraktive steder i nærheten er verdt å gå.

Siden Oak Inn åpnet i mai 2010, er det allerede fått mange positive kommentarer fra gjestene rundt Kina. Velkommen til å være den neste gjest i Oak Inn, og ønsker deg en fin tur til Lijiang!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Oak Inn Located at #11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town, Lijiang.
Oak Inn
China
Lijiang Yunnan 674100 #11 Back street, Qing Quan Road, Shuhe Old Town
0% 2
26.9190422 100.2033913
Oak Inn
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc