X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Oasis Backpackers' Palace Sevilla

C/ Almirante Ulloa, 1, Sevilla, Andalucia, Spania

kart og veibeskrivelser


90%Rangering

  • 91%Verdi for pengene
  • 94%Sikkerhet
  • 91%Sted
  • 89%Personale
  • 88%Atmosphere
  • 91%Renslighet
  • 90%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra San Juan STASJON:
Hvis du fortsatt i stasjonen går via hovedinngangen. Dette er på hjørnet av bygningen ved et veiskille. Hvis du ser til høyre vil du se en bro - ikke gå på denne måten det er feil retning! Ser til venstre vil du se et veiskille med en undergang under den. Kryss veien mot den store murbygningen - dette er Plaza de Armas kjøpesenter. Fortsett forbi dørene til kjøpesenteret og ta til venstre, passerer Cerveceria la Surea, og Mcdonalds. Du bør være i stand til å se en stor rosa / oransje farget bygningen på den andre siden av veien som har store bokstaver erklærte det å være Avenida 5 Cines (kino). Krysse veien på fotgjengerfeltet, slik som å være på samme side av veien som denne kino og bære på waklingin samme retning som du var. Passerer et par barer vil du nå et veiskille (det er en bar på hjørnet her). Ta til høyre og gå rett på i 300 meter (på calle Alfonso XII), passerer en tobakksbutikk, et apotek, en grønn firkant (dette er Plaza del Museo). Når du har passert torget, er neste vei til høyre Calle Almirante Ulloa, stedet for Oasis Backpackers Palace.

Fra flyplassen:
Ta den spesielle flybussen EA (4) hele veien til endestasjonen, Plaza de Armas buss staion. Nå følger instruksjonene for hvordan å komme hit fra Plaza de Armas busstasjonen.

FRA PRADO DE SAN SEBASTIEN busstasjonen:
Gå ut hovedinngangen til stasjonen og bære igjen. Du bør se en trikkeholdeplass foran deg. Ta trikken (det er bare en linje) i retning av Plaza Nueva. Du bør sykle hele veien til Plaza Nueva, endestasjonen. (1,30). Deretter gå inn Tetuan Street og gå rett fram til Plaza del Duque / La Campana (du vil se en Burger King på høyre side). Sving til venstre inn på Alfonso XII Street og gå rett til du ser en rød bygning på hjørnet på venstre side av veien. Ta til venstre på denne gaten, Calle Almirante Ulloa No 1.