X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Ocean Inn Rio Botafogo

Rua Paulo Barreto 63, Rio de Janeiro, Brasil

kart og veibeskrivelser


71%Rangering

  • 70%Verdi for pengene
  • 68%Sikkerhet
  • 75%Sted
  • 78%Personale
  • 70%Atmosphere
  • 73%Renslighet
  • 65%Fasiliteter

Oversatt av Google Veibeskrivelse

Fra den internasjonale flyplassen (Galeão):

Ta bussen fra selskapet "Ekte" som går til Copacabana (koste R $ 8 reais) og be sjåføren om å slippe deg på siste stopp av Botafogo stranden foran Mourisco bygningen (et stort speil-bygningen). Vendt mot havet har Mourisco på venstre side vil du se en bil bro, etter at du går under en bro du vil være i "Prof Álvaro Rodrigues street ", fortsette rett og 4. gate til høyre er" Paulo Barreto ". Vandrerhjemmet er på Paulo Barreto 63 vi er neighboor av en bar kalt Cabidinho

Fra Domestic Airport (Santos-Dumont):

Ta noen av de følgende busser, 404, 413, 415 eller 455 (kostet R $ 2,50 reais) som går til Aterro Flamengo og be sjåføren om å slippe deg på siste stopp av Botafogo stranden foran Mourisco bygningen (en stort speil-bygningen). Vendt mot havet, har Mourisco på venstre side vil du se en bil bro, etter at du går under en bro du vil være i "Prof Álvaro Rodrigues street ", fortsette rett og 4. gate til høyre er" Paulo Barreto ". Vandrerhjemmet er på Paulo Barreto 63 vi er neighboor av en bar som heter Cabidinho.

Fra den sentrale busstasjonen (Rodoviária) er det to alternativer:

Første alternativet

Ta bussen 127 eller 128 og be sjåføren om å slippe deg på siste stopp av Botafogo stranden foran Mourisco bygningen (et stort speil-bygningen). Vendt mot havet har Mourisco på venstre side vil du se en bil bro, etter at du går under en bro du vil være i "Prof Álvaro Rodrigues street ", er fortsett rett og 4. gate til høyre 'Paulo Barreto'. Vandrerhjemmet er på Paulo Barreto 63, er vi neighboor av en bar som heter Cabidinho.

Andre alternativet
Ta bussen 136, 170, 172 eller 178 og slipp på andre. buss
stoppe av 'São Clemente Street "(rett etter" Casa de Rui Barbosa'), ta '19 de Fevereiro Steet 'kors' Voluntarios da Pátria Street ", gå et halvt kvartal for å komme til 'Paulo Barreto Street" 63. Vandrerhjemmet er nabo til en bar som heter Cabidinho.