X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Olympia Hotel-Thessaloniki

65, Olympou, Thessaloniki, Hellas

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Olympia er et elegant boutiquehotell i sentrum av Thessaloniki.
Rene linjer, naturlige og dynamiske materialer som tre og granitt, jordfarger, design møbler og imponerende objekter er alle sammen for å skape et bilde av nøysom eleganse. Dette miljøet sammen med en utmerket service, gjør Hotel egnet reisemål for den moderne urbane gjest, fritids-eller forretningsreisende. De 97 rommene på Hotel Olympia alle deler den elegante estetikk at eikeparkett, de jordnære farger og marmorbad komponere i en abstractive design, med felles detalj pop stol 'Mademoiselle' designet av Philippe Starck. Lydisolerte, godt satt og fullt utstyrt, rommene tilbyr alle de essensielle bekvemmeligheter og et miljø som gjør at alle sanser resten. I alle Hotels rom gjest kan finne direkte telefonlinje, 24hours satellitt LCD-TV, Wi-Fi Internett-tilgang (ADSL), safe, hårføner, vaskeri, room service, sentrale A / C og merkevare amenities.Η2Ο (Hydrogen -2-Oksygen) er Ηotel nye lounge restaurant som serverer gourmet, småretter, laget av ferske og høy kvalitet ingredienser. The Chef, i samarbeid med ernæringsfysiolog Mrs. Kia Karagianni, utviklet en meny, basert på prinsippene om et balansert og sunt kosthold. Kaloriinntak og ernæringsmessige fakta er analysert i alle rettene, som har blitt tilberedt på en måte som både næringsverdi og smak beholdes. På Campari Bar, får Hotels minimal miljøet en unik stil, inspirert av Ingo Maurer design lampe. Sine varme farger, luksus materialer og sofistikert dekorasjon gjør Campari Bar det ideelle stedet å starte dagen med en god kopp kaffe eller slappe av etter timer, nyte drinker og all tid klassisk cocktails. Hotellets konferansesal er en mangefasettert plass på 120 kvadratmeter, delelig i fire deler. Designet for å huse seminarer, utstillinger og sosiale tilstelninger, den har en kapasitet på 100 personer og er utstyrt med alle nødvendige hjelpesystemer infrastruktur og audiovisuelle elektroniske installasjoner.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: Kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår i løpet av 2 arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester
  • Restaurant
  • Safe


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Olympia Hotel-Thessaloniki Located at 65, Olympou, , Thessaloniki.
Olympia Hotel-Thessaloniki
Greece
Thessaloniki 54631 65, Olympou
0% 0
40.6394313 22.9438197
Olympia Hotel-Thessaloniki
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc