X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Olympia Hotel-Thessaloniki

65, Olympou, Thessaloniki, Hellas

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Olympia er et elegant boutiquehotell i sentrum av Thessaloniki.
Rene linjer, naturlige og dynamiske materialer som tre og granitt, jordfarger, designmøbler og imponerende objekter er alle sammen for å skape et bilde av nøysom eleganse. Dette miljøet sammen med en utmerket service, gjør Hotel den egnet reisemål for den moderne urbane gjest, fritids- og forretningsreisende. De 97 rommene på Hotel Olympia alle dele den elegante estetikk som eik parkett, de jordfarger og marmorbad komponerer i et abstraherende design, med felles detalj pop stol 'Mademoiselle' designet av Philippe Starck. Lydisolerte, godt satt og fullt utstyrt, rommene tilbyr alle de essensielle bekvemmeligheter og et miljø som lar alle sanser resten. I alle Hoteller rommene kan gjestene finne direkte telefonlinje, satellitt-LCD-TV, Wi-Fi Internett-tilgang (ADSL), safe, hårtørker, vaskeri, 24hours romservice, sentrale A / C og merkevare amenities.Η2Ο (Hydrogen -2-Oksygen) er Ηotel nye salongen restaurant som serverer gourmet, småretter, laget av friske og høye ingredienser. Chef, i samarbeid med ernæringsfysiolog Mrs. Kia Karagianni, utviklet en meny, basert på prinsippene om et balansert og sunt kosthold. Kaloriinntak og ernæringsmessige fakta er analysert i alle rettene, som er kokt på en måte som både næringsverdi og smak beholdes. På Campari Bar, overtar Hotel minimal miljø en unik stil, inspirert av Ingo Maurer designlampe. Sine varme farger, luksus materialer og sofistikert dekorasjon gjør Campari Bar det ideelle stedet å starte dagen med en god kopp kaffe eller slappe av etter timer, nyte drinker og all time klassiske cocktails. Hotellets konferansesal er en mangefasettert plass på 120 kvadratmeter, delelig i fire deler. Designet for å være vert for seminarer, utstillinger og sosiale tilstelninger, den har en kapasitet på 100 personer og er utstyrt med alt nødvendig hjelpe infrastruktur og audiovisuelle elektroniske installasjoner.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, kan det hende vi må kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på vår e-post innen to virkedager din bestilling kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Haardrogers
 • Vaskeritjenester
 • Restaurant
 • Safe


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Olympia Hotel-Thessaloniki Located at 65, Olympou, , Thessaloniki.
Olympia Hotel-Thessaloniki
Greece
Thessaloniki 54631 65, Olympou
0% 0
40.6394313 22.9438197
Olympia Hotel-Thessaloniki
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc