X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

One Love Island Campsite

Lamu Malindi Road via Ngomeni, Mombasa, Kenya

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
One Love Island er ikke bare et miljøvennlig turistmål, men det er også en gang i livet opplevelse. Besøkende er velkommen til øya, en backpacker paradis, for en liten avgift. Leiren lover en virkelig enestående opplevelse av øya i sitt rette element. Nyt en avslappet ferie i en fantastisk natur, og finne ekte avslapping med utsikt over en rolig bukt på en rolig, uutviklet øy med fantastisk kystlinje. Med bare noen få hytter og kun tilgjengelig med båt, er du garantert en svært fredelig og minneverdig opplevelse godt unna massene "slappe av, kose deg og la magien til å skje rundt deg!

Våre gjester kan velge mellom en rekke innkvartering inkludert tilbaketrukket baldakin, makuti-tak banda (typisk Swahili trehytte), trehytte eller du kan ta med telt og camp på stranden. Vi tilbyr komfortable madrasser, laken og myggnett gratis!
Under oppholdet vil du nyte førsteklasses mat måltider er alltid fersk, maten tilberedes på øya, vi bruker kun ferske råvarer og sjømat fanget av våre fiskere! Vi tilbyr også frisk frukt og andre lokale delikatesser. Vår mat er vanligvis kokt med kokos (typisk Swahili mat), men kan være forberedt på den måten våre besøkende foretrekker - vi liker å se etter nye smaker. Velkommen!

Du kan tilbringe dagen med å utforske øya og dens skjønnhet. Hver dag havets flo og fjære leke med øyas strandlinje, opprette nye bekker, og sørge for dag-til-dag undersøkelser er alltid unik. One Love Island er en sand øy med mangroveskoger, uberørte strender som er dekket med en rekke vakre skjell, og mange arter av dyr - fugler, krabber og andre unike livet i havet. Det er mange aktiviteter i tillegg til å utforske øya, for eksempel svømming, snorkling, kanoturer, kyst turer, fisketurer, solnedgang seiling, mangrove skog turer, mangrove skogplanting, avslappende, fugletitting og mye mye mer!

Som kvelden setter, sitte rundt et bål mens bytte historier med andre reisende, ta en øl, ta del i en tromme sirkel, eller bare nyte stillheten og stjernehimmelen.

Blant annet er vi spesialisert i å betjene NGO frivillige utlandet studenter og backpackere. Innbetalinger fra oppholdet direkte nytte vårt samfunn, som One Love Island er et fellesskap kjøre prosjektet fokusert på utvikling av lokalsamfunn og miljøsanerings. Mens du besøker, hjelpe deg. Vi oppfordrer alle besøkende til å hjelpe oss Reforest mangrovene (og bevare de truede artene som lever i mangroveskogene), og plante 10 mangrovene under ditt opphold hos oss. På denne måten kan vi dele skjønnhet One Love Island med verden, og bruke inntektene til å opprettholde og beskytte vårt land og folk. One Love for alle!

Alt dette er inkludert i prisen:

* Gratis transport fra ngomeni landsby til øya

* Gratis frokost, lunsj og middag

* Gratis swahili te (chai) og kaldt mineralvann hele dagen

For en liten ekstra avgift kan vi tilby

* Øl, brus, andre drikker
* Vaskeri
* Sunset dhow seiling (typisk Swahili seilskip)
* Kano mangrove turer
* Typiske Swahili trommespill

Vennligst merk:

Sjekk In Time: 13.00
Sjekk ut tid: 13.00
Avbestillingsregler: 72h
Kredittkort aksepteres ikke
Betaling med kontanter ved ankomst
Frokost, lunsj og middag inkludert
avgifter inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • BBQ
 • Frokost inkludert
 • Gratis parkering
 • Warme Douches
 • Kjøkken
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Utendørs terrasse
 • Te / Kaffe fasiliteter


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Kjæledyrvennlig
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
One Love Island Campsite Located at Lamu Malindi Road via Ngomeni, , Mombasa.
One Love Island Campsite
Kenya
Mombasa Coast Province P.O. Box 2049 Lamu Malindi Road via Ngomeni
0% 3
-2.9903988 40.1945436
One Love Island Campsite
    Ledige rom     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad