X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

One World Florence Apartments

Via della Vigna Nuova 9, Firenze, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
One World Apartments ligger noen få minutter fra Santa Maria Novella jernbanestasjon, noen få meter fra elven Arno.
Det tilbyr tradisjonell og historisk atmosfære, inkludert alle de moderne bekvemmeligheter og bekvemmeligheter som vaskemaskin, og fullt utstyrt kjøkken.
Et opphold i en One World leiligheten gir kundene muligheten til å oppleve ekte italiensk liv, en opplevelse utilgjengelig for de fleste turister. Ett Worlds leilighetene er noen av de mest luksuriøse og karakteristisk i Italia, ofte komplett med renessansen fresker, hvelvede tak og fantastisk utsikt over noen av byens mest kjente steder.
One World eiendommene har perks og alle bekvemmelighetene til et hotellopphold, mens i tillegg tilbyr den komfort og privatliv i et hjem.

Vær oppmerksom på at kontoret for innsjekking er åpen mandag til fredag ​​10:00 til 17:00; hvis du ankommer etter dette tidspunktet, eller i løpet av uken slutten vennligst kontakt eiendommen etter bestilling for å organisere innsjekking.

Sjekk inn skyldes 14:00-17:00.

Vi tar preauthorization på kredittkortet ditt

Innsjekkingen er i Via della Vigna Nuova 9 (Residence kontor). Kontakt hotellet på e-post forutsatt å motta innsjekkingsinstruksjoner.

Kunder som er villige til å sjekke inn etter at kontoret time bør informere oss minst to virkedager før dato for innsjekking.

200 ekstra avgift vil bli brukt for sen innsjekking.

Sjekk ut 10:00

Sengetøy og håndklær er ikke inkludert i prisen. En ekstra avgift på 25 per person vil bli belastet på vakt ved ankomst. Denne tjenesten er ikke obligatorisk.

Eiendommen krever et refunderbart sikkerhet / depositum på 200 EUR ved innsjekking.

Barn og ekstra gjester (Eventuelle andre avgifter betales direkte til hotellet).
Parkering på gaten eller gjerne kontakt med vår resepsjon kontor på nummeret som er oppgitt i din bestilling som vil gjerne anbefale deg de beste parkeringsmuligheter tilgjengelig i nærheten

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
One World Florence Apartments Located at Via della Vigna Nuova 9, , Florence.
One World Florence Apartments
Italy
Florence Tuscany Italy / 50123 Via della Vigna Nuova 9
0% 33
43.7714290 11.2511180
One World Florence Apartments
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc