X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Orange Fitness

Tsitsernakaberd Highway, House 7/1, Yerevan, Armenia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
TheOrange Fitness som ligger i området Master class klubben er uerstattelig for idrettsutøvere og spesielt for profesjonelle og amatører tennisspillere som tar hensyn til at alle internasjonale turneringer i Armenia skje i denne klubben, vil våre utenlandske gjester får en mulighet til å trene, delta i konkurranser og lever på samme sted. Oversjøiske tennisspillere kan foreta sine treninger og camping her, som på grunn av mildt klima i Armenia de kan trene i de åpne domstoler nesten hele året. Resten kan bli fulgt med sporten bare i Master class hotel. 16 komfortable rom, rund klokke romservice, gratis parkering, biljard hall, transport service, sikkerhet.
Hard og Lawn kafeer, er Sport bar opererer i Hotel-området, som gir velsmakende måltid og drikke og sunn mat kan særlig bli funnet i menyen. Våre kunder kan bruke tennis og basketballbaner gratis, ta del i alle idrettsarrangement og turneringer utført av Master Class klubben.
Frisk luft, praktiske fasiliteter, internasjonal standard for tennis courts-alt dette tiltrekker seg ikke bare profesjonelle idrettsutøvere, men også folk som glad i sport og reiser.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: Kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår i løpet av 2 arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Orange Fitness Located at Tsitsernakaberd Highway, House 7/1, Yerevan.
Orange Fitness
Armenia
Yerevan 0082 Tsitsernakaberd Highway, House 7/1
0% 1
40.1584100 44.5042419
Orange Fitness
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc