X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Oriente Atiram Hotel

Ramblas 45 08002, Barcelona, Spania

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Oriente Atiram Hotel ligger ved siden av den berømte Las Ramblas. Dette området er kjent for sine shoppingmuligheter og kommersielle aktiviteter. I nærheten av hotellet finner du også Liceu Theatre, Gotic kvarteret, og bare noen få kilometer lenger ned, strandpromenaden.

Bygd i 1942, har dette hotellet vært vitnesbyrd om store historiske fakta. Hotellet har også innkvartert alle slags kjente karakterer som varierer fra forfattere til politikere, tyrefekterne, poeter, etc ...

Vår etablering er utstyrt med totalt 147 rom, alle utstyrt med bad, sentralvarme, farge-TV, direkte telefon og en safe. Vi er veldig stolte av å påpeke kvaliteten på våre medarbeidere og deres hovedmål: våre kunder fornøyde. Våre ansatte vil sørge for at du får en behagelig og hyggelig opphold.

Hotel Oriente har to haller, Condal og Glorieta, som begge er innredet i en klassisk stil og er perfekt for å holde alle typer arrangementer, fra forretningsmøter, kongresser og konferanser, til sosiale sammenkomster som banketter, cocktailfester eller andre feiringer .

I midten av Las Ramblas finner du (foran hotellet) vår Terrace-Restaurant, kan du smake her vår beste paella eller Gazpacho.

Merk: 7% moms er inkludert
Frokost er ikke inkludert.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Bar
  • Heis
  • Oppbevaring av bagasje
  • Restaurant
  • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Oriente Atiram Hotel Located at Ramblas 45 08002, , Barcelona.
Oriente Atiram Hotel
Spain
Barcelona Ramblas 45 08002
0% 16
41.3797872 2.1742415
Oriente Atiram Hotel
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc