X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Pansion Harmony-Sarajevo

Vrbaska 26, G-Vraca, Sarajevo, Bosnia og Herzegovina

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hvis Sarajevo er din turist-eller forretningssted da Pansion Harmony er et ideelt sted for din innkvartering. Vennlighet og personlig støtte, individuell service, er et generelt inntrykk av godt vedlikehold og lett familieatmosfære av Pansion Harmony designet for å gjøre ditt opphold i Sarajevo spesielt hyggelig og behagelig.
Vårt sted er et familiedrevet Boutique-og design Guest House. Det ligger bare fire minutter med bil fra sentrum av byen i et av de vakreste, fredelige og rolige delene av Sarajevo.
Innredningen av gjestgiveriet viser en minimalistisk tilnærming med spesiell oppmerksomhet til estetikk og mindre detaljer. Kommunikasjon i huset er gjennom sentrale trapper og moderne heis til rommene. En av de mest attraktive ting vi tilbyr er flott panoramautsikt over hele byen. Vi er åpnet hele året, vennlige personalet serverer deg 24 timer i døgnet og innsats realisere alle dine forespørsler som gjest. De 15 rommene som Harmony skryte er alle smakfullt innredet og romslige med alle moderne bekvemmeligheter man ville forvente fra Pansion Harmony. Pansion har egen utendørs parkeringsplass enten garasje for luksusbiler. Parkeringsplassen er gratis for gjestene på Pansion. For din sikkerhet, har vi video og fysisk overvåking.
For din nytelse har vi utarbeidet 15 vakre luksus innredet og komfortable rom. Rommene er møblert med dobbeltsenger og enkeltsenger. Alle rom har bad og toalett med hårføner, balkong, høyhastighets internett, regulerbart A / C. kabel-TV, safe, minibar, stort skrivebord, telefon og mye mer. Komforten av våre senger er garantert med 40cm høyde. Vi har enkeltseng rom, rom med dobbeltseng og trippel soverom.
Start dagen med en rikholdig og sunn frokost som serveres fra 08:00 til 10:00 servert av en ung, dynamisk og effektivt team. Hjemmelaget brød og rundstykker, ulike typer hjemmelaget ost og kjøttprodukter som serveres blant andre. Massevis av frisk frukt, grønnsaker, varme og kalde drikker, som er nødvendig for en god morgen start. Spesiell oppmerksomhet er viet til sunt kosthold og kontrollere kvalitet og sporbarhet. Økologisk mat, som ikke er av animalsk opprinnelse, står til din disposisjon. Nyt den komfortable, stille og utmerket frokost Pansion Harmony.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på vår e-post innen to arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge. '

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Pansion Harmony-Sarajevo Located at Vrbaska 26, G-Vraca, Sarajevo.
Pansion Harmony-Sarajevo
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Vrbaska 26, G-Vraca
0% 0
43.8526027 18.4223556
Pansion Harmony-Sarajevo
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc