X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Beachnut

Off A1, Rio Bueno, Discovery Bay, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Paradise Beachnut Two, og tilbyr den vakreste, koselig og veldig rimelig hjem borte fra hjemmet, tre soverom og tre bad. Dette er en vakker, privat Beachfront Villa ligger rett ved siden av Paradise Beachfront One. Villaene ligger rett på stranden i Bengal Bay, Rio Bueno.

Paradise Beachnut Man har en stor privat basseng som deles av begge eiendommene dersom begge Villas er leid sammen. Paradise Beachfront One & Two tilby totalt 6 soverom deler den private stranden og bassenget.

Stranden er ren og vannet er rolig, havkajakker er tilgjengelig for Villa gjester på forespørsel. Villaene er romslige, intime og innbydende egnet for par, familier og grupper. genererer som hjem borte fra hjemmet naturlig Caribbean vibe.

De romslige rommene er solfylte og lyse med A / C, og skaper en kul, avslappet miljø og velfortjent ferie humør. En-suite soverom tilbyr også AC og trådløst internett.
Hver Villa gir et godt utstyrt kjøkken, komfortabel spisestue og stue.

Bassenget er godt vedlikeholdt og romslig, og gir muligheter til å bare kjøle seg ned, slappe av og slappe av. Den gylne sanden og hypnotisk tropiske havutsikt over Bengal Bay er bare noen få kilometer unna bakdøren. Bare lukke øynene og forestille seg et tropisk hvit sandstrand som fører til den vakre klare krystallklare vannet i Det karibiske hav.

Som du kan se fra bildene Villas er ikke mer enn noen få kilometer fra vannkanten. En vakker sjø drue tre nyanser inngangen til Villa gir ekstra skygge og privatliv.
Villaene ligger mellom to andre private beach-front egenskaper og er en og fredelig og avslappet sted.

Bassenget er forhøyet med en sol kysset dekk, perfekt plassert mot nord, sjøbrisen er kjøling og skrubbsår over Orchid og mandeltrær. En dekket paviljongen er ved siden av bassenget, og tilbyr velkommen skygge når solen blir bedre av deg.

Bassenget er tjue fot med førti fot og varierer i dybde fra tre til syv fot. Bassengkanten møbler er tilgjengelig og inkluderer seks lenestoler, fire andre stoler og et bord. For utendørs servering er det en godt posisjonert bord og en bærbar grill. Dette er virkelig den mest perfekte sted for familier, små grupper og venner.

Vennligst merk:
Avbestillingsregler: 72h forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow - en natt kostnad
Betaling ved ankomst med kontanter eller kredittkort
Innsjekking fra 14.00
Sjekk ut før 11.00
Frokost er ikke inkludert
Avgifter inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-Timers Sikkerhet
  • Frokost er ikke inkludert
  • Sengetøy inkludert
  • Svømmebasseng
  • Håndklær inkludert


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Beachnut Located at Off A1, Rio Bueno, Discovery Bay.
Paradise Beachnut
Jamaica
Discovery Bay Off A1, Rio Bueno
0% 0
18.4600707 -77.3935317
Paradise Beachnut
    Ledige rom     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc