X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Beachnut

Off A1, Rio Bueno, Discovery Bay, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Paradise Beachnut Two, tilbyr den mest vakker, koselig og veldig rimelig hjem borte fra hjemmet, tre soverom og tre bad. Dette er en vakker, privat Beachfront Villa ligger rett ved siden av Paradise BeachFront One. The Villas ligger rett på stranden i Bengal Bay, Rio Bueno.

Paradise Beachnut Man har et stort privat basseng som deles av begge eiendommene dersom begge Villas er leid sammen. Paradise Beachfront One & Two tilbyr totalt seks soverom som deler den private stranden og bassenget.

Stranden er ren og vannet er rolig, havkajakker er tilgjengelig for Villa gjester på forespørsel. Villaene er romslige, intimt og innbydende egnet for par, familier og grupper. genererer at home away from home naturlig Caribbean vibe.

De romslige rommene er solfylte og lyse med A / C, og skaper en kul, avslappet miljø og velfortjent ferie humør. Den soverom med eget bad tilbyr også AC og trådløst internett.
Hver Villa har et godt utstyrt kjøkken, komfortable spisestue og stue.

Bassenget er godt vedlikeholdt og romslig, og gir muligheter til å bare kjøle seg ned, slappe av og slappe av. Den gylne sanden og hypnotiske tropiske havutsikt over Bengal Bay er bare noen få meter fra bakdøren. Bare lukke øynene og forestille seg en tropisk hvit sandstrand som fører til den vakre klare krystallklare vannet i Det karibiske hav.

Som du kan se fra bildene Villas er ikke mer enn noen få meter fra vannkanten. En vakker sjø drue tre nyanser inngangen til Villa som gir ekstra skygge og personvern.
The Villas ligger mellom to andre private strand foran egenskaper og er et og fredelig og avslappet sted.

Bassenget er forhøyet med en sol kysset dekk, perfekt plassert mot nord, er sjøbrisen kjøling og skrubbsår over Orchid og mandeltrær. En dekket paviljong er ved siden av bassenget, og tilbyr velkommen skygge når solen blir bedre av deg.

Bassenget er tjue meter etter førti fot og varierer i dybde tre-syv meter. Svømmebassenget møbler er tilgjengelig, og inkluderer seks lenestoler, fire andre stoler og et bord. For utendørs servering er det en godt posisjonert bord og en bærbar grill. Dette er virkelig den mest perfekte sted for familier, små grupper og venner.

Vær oppmerksom på:
Avbestillingsregler: 72h forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow - én natt gratis
Betaling ved ankomst med kontanter eller kredittkort
Innsjekking fra 14.00
Sjekk ut før 11.00
Frokost er ikke inkludert
Avgifter inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-Timers Sikkerhet
  • Frokost er ikke inkludert
  • Sengetøy inkludert
  • Svømmebasseng
  • Håndklær inkludert


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Beachnut Located at Off A1, Rio Bueno, Discovery Bay.
Paradise Beachnut
Jamaica
Discovery Bay Off A1, Rio Bueno
0% 0
18.4600707 -77.3935317
Paradise Beachnut
    Ledige rom     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc