X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Calaloo House

Paradise Harmony Cottages, Ocho Rios, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Paradise Harmony Cottage er en serie med kunstferdig utformet, avslappet og komfortable karibisk stil boutique hytter. Badet i naturlig lys, er hver hytte ligger i en intim hage setting for ultimate privatliv. Sammen hyttene og ni suiter skape en kystlandsby atmosfære.

Eiendommen tilbyr totalt 15 rom-tre 3-roms hytter og seks 1-roms hytter. To hytter tilbyr en spektakulær utsikt over havet, men alle ni hytter er mindre enn en 100-trinns spasertur til stranden. Hvis ideen om en ferie er sølibat, helligdom, ro, inviterer vi deg til å finne inspirasjon på Paradise Harmony hytter.

Din egen romslig og privat hage Cottage Suite tilbyr pusterom til å slappe av, oppdatere og forynge. Her, som ligger i 12 frodige dekar på Jamaicas Gold Coast blant frodige tropiske hager, kan du gjenopprette dine sanser og gjenopplive din ånd, din vei. Kom og opplev dette lille stykke paradis.

Paradise Calaloo er en utsikt til hagen, en konge, to etasjers villa som sover to. Det er et privat dekk utenfor soverommet, privat dukkert pool, 1644 kvadratmeter med vakkert dekorerte innendørs boareal, 1982 kvadratmeter utendørs boareal, verksted og hager.

Hver av våre hage-vegger Cottages tilbyr en utpreget unik atmosfære og erfaring, men mange fasiliteter ensartet under hele bygda. Inne vi tilbyr luksuriøse store bad, gourmet galleri-stil kjøkken, flatskjerm-TV, trådløst internett, og flere andre moderne bekvemmeligheter.

Utenfor kan vi tilby store utendørs oppholdsrom, spiserom paviljonger og private dip bassenger. Coconut Suite er designet for å være lett navigert for de med begrenset mobilitet, derfor ikke har sitt eget lite basseng.

Den frodige, vakre 12-acre Paradise Harmony Cottages seaside eiendom er en av de viktigste stedene på nordkysten av Jamaica. Bare fem minutter fra sentrum av Ocho Rios og ennå helt bortgjemt, har denne tropisk paradis en rik og interessant historie.

Vennligst merk:
Minimum opphold 3 netter.

Avbestillingsregler: 72h forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow én natt gratis

Betaling ved ankomst med kontanter eller kredittkort

Innsjekking fra 14.00
Sjekk ut før 12.00

Frokost er ikke inkludert
Alle avgifter er inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Calaloo House Located at Paradise Harmony Cottages, , Ocho Rios.
Paradise Calaloo House
Jamaica
Ocho Rios Paradise Harmony Cottages
0% 0
18.4166667 -77.1166667
Paradise Calaloo House
    Ledige rom     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc