X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Ginger Hall

Ocho Rios, Ocho Rios, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Paradise Harmony Cottage er en serie med kunstferdig utformet, avslappet og komfortabel i karibisk stil boutique Cottages. Badet i naturlig lys, er hver hytte ligger i en intim hage setting for ultimate privatliv. Sammen hyttene og ni suiter skape en kystlandsby atmosfære.

Eiendommen tilbyr totalt 15 rom-tre 3-roms hytter og seks 1-roms hytter. To hytter tilbyr en spektakulær havutsikt, men alle ni hytter er mindre enn en 100-trinns spasertur til stranden. Hvis ideen om en ferie er sølibat, helligdom, ro, inviterer vi deg til å finne inspirasjon på Paradise Harmony Cottages.

Din egen romslig og privat hage Cottage Suite tilbyr pusterom til å slappe av, oppdatere og forynge. Her, som ligger i 12 frodige dekar på Jamaicas Gold Coast midt blant frodige tropiske hager, kan du gjenopprette dine sanser og gjenopplive din ånd, din vei. Kom og opplev dette lille stykke paradis.

Paradise Ginger Hall er en vakker havutsikt tre soverom, to etasjers villa som sover seks. En privat dekk av master bedroom, privat dukkert basseng, 1945 kvadratmeter innendørs boareal, 1447 kvadratmeter utendørs boareal, tun, hager.

Landsbyen fasiliteter

Hver av vår hage vegger Cottages tilbyr en utpreget unik atmosfære og erfaring, men mange fasiliteter forblir konsistente i hele landsbyen. Inne vi tilbyr luksuriøse store bad, gourmet gallery-stil kjøkken, flatskjerm-TV, trådløst internett, og flere andre moderne bekvemmeligheter.

Utenfor vi tilbyr store utendørs oppholdsrom, spiserom paviljonger og private dukkert bassenger. Den frodige, pittoresk 12-acre Paradise Harmony Cottages seaside eiendom er en av de viktigste stedene på nordkysten av Jamaica. Bare fem minutter fra sentrum av Ocho Rios og ennå helt bortgjemt, har denne tropiske haven en rik og interessant historie.

Ifølge lokale historikere, etter en fremtredende og velstående Boston familien kjøpte eiendommen på slutten av 1940-tallet fra Lord og Lady Docker eiendom, ble eiendommen besøkt av mange kjente mennesker på den tiden, inkludert slike Hollywood-personligheter som Marilyn Monroe og Elizabeth Taylor. Kjent som den jamaicanske Riviera, området var umåtelig populær blant de rike og berømte av 1950-tallet og 60-tallet.

Denne fenomenale del av eiendommen fanget fantasien til eierne som lidenskapelig utforsket og utviklet den ideelle ferie oase å passe best i landet, folk i Jamaica, og high-end privatreisemarkedet. Stemningsfull av en langsommere, mer forførende era, er Paradise Harmony Cottages designet med den type deluxe detaljer, tjenester og fasiliteter for å lage en fem-stjerners destinasjon.

Vennligst merk:
Avbestillingsregler: 72h forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow - én natt gratis
Betaling ved ankomst med kontanter eller kredittkort
Innsjekking fra 14.00
Sjekk ut før 11.00
Frokost er ikke inkludert
Avgifter inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-Timers Sikkerhet
  • Klimaanlegg
  • Frokost er ikke inkludert
  • Takvifte
  • Utendørs terrasse
  • Restaurant
  • Svømmebasseng


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Ginger Hall Located at Ocho Rios, , Ocho Rios.
Paradise Ginger Hall
Jamaica
Ocho Rios Ocho Rios
0% 0
18.4128236 -77.0794665
Paradise Ginger Hall
    Ledige rom     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc