X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Paradise Idle Hours

off A1, Cardiff Hall Beach, Runaway Bay, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Villa tilbyr en av Jamaicas største og mest fantastiske privateide hvite sandstrender. Alle fasiliteter er i nærheten slik som Breezes ty atten-hulls golfbane og vann idrettsanlegg.

Dette Villa ligger i en førsteklasses beliggenhet i Runaway Bay. Hvis ideen om en ferie er en intim og privat ferie i paradis hvor du kan inaktiv timer unna, er Paradise Idle Hours det perfekte stedet for deg. Ligger kun 20 minutter fra Ocho Rios og 55 minutter fra Montego Bay flyplass.

Interiøret er fargerikt og lyst innredet. Eiendommen er romslig med franske dører som åpner ut fra spisestue og stue bort de mest fortryllende og spektakulær havutsikt og din egen private strand. Alle tre soverommene er åpen, romslig, lyst innredet og har luftkondisjonering og takvifte.

På utsiden av huset er bare fantastisk. Huset ligger direkte på stranden, med bare noen få skritt utenfor verandaen skille deg fra å dyppe føttene i den varme sanden og kjølig vann. Bassenget er ovale, 26ft lang, 12 fot bred, dybden er 3.5ft - 5ft (ingen dykking) med en pool dekk med møbler.

Stranden er 25 000 kvadratmeter med 200 meter av strandpromenaden. Det er et stort mandeltre i midten av stranden med en hengekøye, perfekt for skygge og tomgang timer unna. The Villa er fullt bemannet med en Cook, Butler, Vaktmester og natt Security Guard. The Cook vil skjemme deg bort med legendariske mat og jamaicanske gjestfrihet.

Soverom 1: Hovedsoverom: Med en king-size seng, eget bad med badekar-dusj kombinasjon, air condition og takvifte. Dette soverommet har en nydelig sjøutsikt.

Soverom 2: Valgfritt king-size-eller enkeltsenger, bad med badekar-dusj kombinasjon, air condition og takvifte. Et trekk ut sofa er tilgjengelig for å sove ekstra to personer for maksimalt 4 pp hvis nødvendig (Green room)

Soverom 3: Valgfritt king-size-eller enkeltsenger, bad med badekar-dusj kombinasjon, air-condition en takvifte. Dette soverommet har også en dag seng for ekstra sengeplasser. Barneseng tilgjengelig på forespørsel (Dette rommet har plass til maksimalt 3 personer) Aubergine farget soverom.

Vennligst merk:
Avbestillingsregler: 72h forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow - én natt gratis
Betaling ved ankomst med kontanter eller kredittkort
Innsjekking fra 14.00
Sjekk ut før 12.00
Frokost er ikke inkludert
Alle avgifter er inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost er ikke inkludert
  • Svømmebasseng


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Idle Hours Located at off A1, Cardiff Hall Beach, Runaway Bay.
Paradise Idle Hours
Jamaica
Runaway Bay off A1, Cardiff Hall Beach
0% 0
18.4562829 -77.3266991
Paradise Idle Hours
    Ledige rom     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc