X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Ocean Palms Apartments

Old Road, Ocho Rios, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Paradise Ocean Palms tilbyr den mest rimelige hav foran leilighetene i Ocho Rios. Leilighetene er godt utstyrt og skape et komfortabelt og hjemmekoselig miljø. Vi har innkvartert familier, grupper og enkeltpersoner som har hatt behov lengre sikt alternativer.

Paradise Ocean Palms, 1 | 2 | leiligheter 3 soverom, tilbyr den mest prisgunstige hjem komfort. Alle leilighetene er godt utstyrt, lyse og romslige. Med stue / spisestue som åpner ut mot din egen private terrasse eller balkong hvor du kan ytterligere nyte den stadig skiftende stemninger og lyder i Det karibiske hav.

Hver leilighet har et fullt utstyrt kjøkken som alltid er til din disposisjon, selv om det kan være lurt å nyte fritid og luksusen av å ha dine måltider tilberedt og servert av din egen dedikert, personlig erfaren Cook.

Ved ankomst blir du invitert til å slå seg ned og slappe av en stund, før du kjøper dine bestemmelser på et av flere nærliggende dagligvarebutikker. Din kokk kan hjelpe deg å gjøre menyvalg og kjøpe dagligvarer på dine vegne før ankomst.

Alle leilighetene har gode kokker og du vil være sikker på å nyte sine spesialiteter tilberedt med ferske, lokale råvarer, hvis du foretrekker å spise ute, er det mange restauranter i nærheten, alt fra down-to-earth rootsy Jamaicanske fare for førsteklasses europeisk kjøkken!

Faktisk en av de beste er rett over gaten på Harmony Hall Gallery & Restaurant. Downstairs, Toscanini er autentisk italiensk restaurant byr på mange klassiske italienske retter. Husets spesialiteter inkluderer marinert marlin, hjemmelaget pasta, og en ond tiramisu.

Den herlige omgivelser gjør det til et ideelt sted for lunsj eller en romantisk middag med levende lys. Ovenpå, i galleriene, vil du finne noen av de beste kunst og håndverk på øya. Det er alt fra lunefull håndmalt elementer til utskrifter og kort til de fineste i lokal kunst og skulptur, og best av alt, kan du bare gå dit!

Overnatting
Gjestene kan velge mellom 1, 2 eller 3 soverom. Den romslige master-suitene har king-size seng, walk-in closet og eget bad. Andre og tredje soverom har enkeltsenger eller Queen size-senger. De to og tre roms leilighetene har et ekstra bad.

Alle soverom har aircondition, med takvifter i hele leiligheten som er like kompletteres av de kule karibiske hav breezes! Alle sengetøy, håndklær og badehåndklær er inkludert. En personlig vaskeri er tilgjengelig mot en liten ekstra kostnad.

Fasiliteter
A / C
Ceiling fans
Linens
Håndklær og badehåndklær
Personlig vaskeri er tilgjengelig mot en liten ekstra kostnad
Måltider forberedt til din smak av din egen personlige kokk
Den romslige master-Suites har king size-senger og walk-in closet
Vakker privat strand
Svømmebasseng
Kitchen
T / V

Vennligst merk:
Avbestillingsregler: 72h forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow en natt ekstra kostnader
Betaling ved ankomst med kontanter eller kredittkort
Innsjekking fra 14.00
Sjekk ut før 12.00
Frokost inkludert
Alle avgifter er inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-Timers Sikkerhet
  • Frokost inkludert
  • Sengetøy inkludert
  • Utendørs svømmebasseng


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Ocean Palms Apartments Located at Old Road, , Ocho Rios.
Paradise Ocean Palms Apartments
Jamaica
Ocho Rios Old Road
0% 0
18.4122739 -77.0720636
Paradise Ocean Palms Apartments
    Ledige rom     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc