X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Pimento Hall

Ocho Rios, Ocho Rios, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Paradise Harmony Cottage er en serie med kunstferdig utformet, avslappet og komfortabel i karibisk stil boutique hytter. Badet i naturlig lys, er hver hytte plassert i en intim hage setting for ultimate privatliv. Sammen, hytter og ni suiter skape en kystlandsby atmosfære.

Eiendommen har en total av 15 rom-tre 3-roms hytter og seks 1-roms hytter. To hytter tilbyr en spektakulær havutsikt, men alle ni hytter er mindre enn en 100-trinns spasertur til stranden. Hvis ideen om en ferie er sølibat, helligdom, ro, inviterer vi deg til å finne inspirasjon på Paradise Harmony hytter.

Din egen romslig og privat hage Cottage Suite tilbyr pusterom til å slappe av, oppdatere, og forynge. Her, som ligger i 12 frodige dekar på Jamaicas Gold Coast, midt frodige tropiske hager, kan du gjenopprette dine sanser og gjenopplive ånden din, på din måte. Kom og opplev dette lille stykke paradis.

Paradise Pimento Hall er et vakkert dekorert hage, tre soverom, to etasjers hytte som sover seks. Det er et privat dekk utenfor soverommet, en privat dukkert basseng. 1945 kvadratmeter innendørs boareal og 1893 kvadratmeter utendørs levende plass, tun og hager

Landsbyen fasiliteter

Hver av vår hage vegger Cottages tilbyr en utpreget unik atmosfære og erfaring, men mange fasiliteter forbli konsekvent gjennom hele landsbyen. Inne vi tilbyr luksuriøse store bad, gourmet galleri-stil kjøkken, flatskjerm-TV, trådløst internett, og flere andre moderne bekvemmeligheter.

Utenfor kan vi tilby store utendørs oppholdsrom, spiserom paviljonger og private dukkert bassenger. Den frodige, pittoreske 12-acre Paradise Harmony Cottages kysteiendom er en av de viktigste stedene på nordkysten av Jamaica. Bare fem minutter fra sentrum av Ocho Rios og likevel helt bortgjemt, har denne tropisk paradis en rik og interessant historie.

Ifølge lokale historikere, etter en fremtredende og velstående Boston familie kjøpte eiendommen på slutten av 1940-tallet fra Herren og Lady Docker eiendom, ble eiendommen besøkt av mange kjente mennesker på den tiden, blant annet slike Hollywood-personligheter som Marilyn Monroe og Elizabeth Taylor. Kjent som den jamaicanske Riviera, området var umåtelig populær blant de rike og berømte i 1950- og 60-tallet.

Denne fenomenale del av eiendommen fanget fantasien av eierne som lidenskapelig utforsket og utviklet den ideelle ferie oase som passer best i landet, folk i Jamaica, og high-end privatreisemarkedet. Stemningsfull av en langsommere, mer forførende æra, er Paradise Harmony Cottages designet med den type deluxe detaljer, tjenester og fasiliteter for å lage en fem-stjerners destinasjon.

Vennligst merk:
Avbestillingsregler: 72h forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow - en natt kostnad
Betaling ved ankomst med kontanter eller kredittkort
Innsjekking fra 14.00
Sjekk ut før 11.00
Frokost er ikke inkludert
Avgifter inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-Timers Sikkerhet
 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Kjøkken
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Restaurant


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Pimento Hall Located at Ocho Rios, , Ocho Rios.
Paradise Pimento Hall
Jamaica
Ocho Rios Ocho Rios
0% 0
18.4125589 -77.0798206
Paradise Pimento Hall
    Ledige rom     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc