X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Pucon International Hostal

Colo Colo 92, Pucon, Chile

92%Rangering

  • 87%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 100%Personale
  • 100%Atmosphere
  • 93%Renslighet
  • 87%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Nyt vakre Pucon her hos oss på Paradise Pucon Adventure Hostel. Vi har prived rom og sovesaler med frokost inkludert!
Vi ligger bare en fem minutters spasertur fra både den største stranden og barene og restaurantene i sentrum. Kom chill med oss ​​og nyte vår avslappende uteområde komplett med hengekøyer og en grill brann pit. Med en imøtekommende holdning og konkurransedyktige priser på både rom og opplevelsesaktiviteter, er dette hostel perfekt for alle som ønsker å kombinere en chill miljø og friluftsliv.

Gratis utstyr lagring!
Padlere, klatrere, syklister alle som ønsker sørge for yor gear er trygg! Vi er de samme og helt forstå det!

Med meore enn 10 års erfaring i fjellet, rafting, elvepadling og backcountry ski industrien vi har alle tilkoblinger for å gi deg den beste informasjonen og priser på enhver aktivitet du vil. Du får komplett plukke opp drop-off service for alle våre spennende aktiviteter som inkluderer: fjell, kajakk, klatring, fjellklatring, rafting, hydrospeed, fallskjermhopping, elvepadling, fiske og terrengsykling. Når alt sliten ut fra noen få dager med eventyr vi kan ta deg til en slappe av i de naturlige termiske bassenger.

Vår hostel er rustikk, men likevel elegant og etter en actionfylt dag vil du nyte vår rene og komfortable senger, koselig stue med peis, og en hyggelig spisesal ved siden av kjøkkenet. Det er god plass til å henge ut, matlaging, og spise alle måltider. Vi tilbyr også gratis håndklær, gratis ubegrenset høyhastighets Wi-Fi, og en datamaskin for din bruk. Det er også vaskeritjenester tilgjengelige.

Med prisene alltid i endring. Hva vi garantere at våre tospråklig engelsk spansk personale vil gjøre vårt ytterste for å tilby deg de beste tjenestene for den beste prisen, og at du vil ha den beste tiden med oss. Vi har også masse informasjon om de fantastiske strender og innsjøer i området + tilbyr massevis av gratis aktiviteter.

Opplev de naturlige underverkene i Chile her hos oss på Paradise Pucon Adventure Hostel!

Se deg i Pucon

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Pucon International Hostal Located at Colo Colo 92, , Pucon.
Paradise Pucon International Hostal
Chile
Pucon Colo Colo 92
92% 207
-39.2717498 -71.9727337
Paradise Pucon International Hostal
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     2 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     3 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     3 seng Blandet Sovesal     4 seng Blandet Sovesal     4 seng Blandet Sovesal     3 seng Blandet Sovesal     Privat Dobbeltseng Felles Bad     4 seng Blandet Sovesal