X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Seven Seas

off A3, Crab Key Beach, Ocho Rios, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Paradise Resorts Jamaica Family Introduser deg til Paradise Seven Seas, en 5000 kvm. Ft. Luksuriøs Waterfront Island Vacation Villa, flott for familier eller par. Eiendommen har tre mål med vakkert anlagte tropiske områder med frodige Zoysia gress plener og over 200 kokospalmer og diverse frukttrær.

Visste du at Paradise Seven Seas er ansett å være en kokos plantasjen? På kvelden, gjør nye landskapet aksent lys Paradise Seventh Heaven en perfekt, magisk og romantisk sted. Rundt eiendommen vil du finne flere hengekøyer for dagtid, ettermiddag eller kveld naps og et par svinger hvor du kan kjøle deg ned og la den karibiske bris forynge kroppen, berolige sjelen din og glemme dine bekymringer. Ikke glem de 350 ft. Hvit sandstrand og på toppen av det hele, en full service ansatte for å ivareta dine behov!

Verandah & Pool: Din boareal er ikke begrenset til innendørs på Paradise Seventh Heaven. Du vil finne utendørs sofaer like utenfor soverommet. Når du går på verandaen fra soverommene, finner du et herlig sitteområde med eksklusive utemøbler, sofa og lenestoler rundt et bord.

Skjegg, dekorative puter legge til et snev av klasse når utsikt over bassenget, og vår nye paviljong ved bassenget med utsikt over Clear Crystal Waters i Det karibiske hav. Vi har mange godt posisjonert lenestoler og doble chaise solsenger for soling rundt bassengområdet på vår nye stein patio.

Når solen går ned, vil du nyte en cocktail før middag på verandaen. Foyer:. Inngangen til Paradise Seventh Heaven foajeen er magisk med sine vakre 8 ft Jatoba dører, romslig stein våt bar med nydelig granitt benkeplater og sittegruppe.

Dette området regnes som en drikke sentrum og er et fullservice bar. Langs cut steinmur er en one of a kind Tamarind benk. For ekstra eleganse har vi lagt til nye Travertine fliser i hele huset i forskjellige størrelser og mønstre.

Spisestue: Paradise Seventh Heaven har en formell spisestue med 8 fot glass pocket dører (orkan proof) åpne opp og gjemt bort i en spektakulær utsikt over Clear Crystal Waters av det karibiske hav..

Tabellen er en one of a kind, Tamarind Wood 130 i. L x 36-68 i. W spiseflate, som har plass til 12. En samtale stykke! Du kan nyte et fristende kveldsmåltid under tent skuffen taket som du er videre forført av solnedgangen.

Vakre anheng lysarmaturer henge på begge sider av en bronse takvifte og legge et snev av prestisje. Elegante spisestoler i en fantastisk mandarin er både stilige og komfortable sammen med en mahogny buffet.

Kjøkken: Oppusset i 2008, et fullservicehotell kjøkken med state of the art kjøleanlegg og apparater. En selvbetjent pantry området der kontinental frokost er lagt ut. Nye kabinettet og Corian Countertops gi kjøkkenet et friskt, lyst utseende.

Great Room: Det store rommet kan være der du ønsker å slappe av etter en dag med aktiviteter som sightseeing, snorkling, eller bare ligge ved bassenget. 8 ft. Pocket dører (orkan proof) åpne opp helt til det store rommet med en fenomenal utsikt over solen kysset bassengområdet og havet.

Dette området har en vakker ny komfortabel sofa, sjeselonger og stoler. En 50-tommers plasma-TV-en henger fra cut steinmur i midten av et mediasenter med kabel, DVD-spiller, CD-spiller, XM Satellite radio og surroundlyd.

Paradise Seven Seas har også en state of the art Sound System hvor individuelle volumkontroller kan være plassert i bar, spisestue og Pavilion. Filmer, bøker og CD-er kan også bli funnet for underholdning og nytelse.

Det er et spill bord med unike bøtte seter, datamaskin med internettilgang og to vakkert refinished spalte kister fylt med brettspill, kort, terninger, etc. alt for din underholdning. Et brett tak med tau belysning gjør for hyggelig kveld atmosfære. Ceiling fans henge for å gi en kjølig bris på varme solfylte dager og netter.

Powder Room: På motsatt side av spisestuen har vi et nytt tillegg til Villa som inneholder et pulver rom med spesial jamaicanske laget forfengelighet med Driftwood speil og en one of a kind sjø skall lysekrone. Toalettet er perfekt for barn som kommer fra bassenget eller havet med våte badedrakter eller bruk for gjestene.

Ny på Paradise Seven Seas, A 400 sq. Ft. Pavilion utsikt over Clear Crystal Waters i Det karibiske hav og Blue Mountains med autentisk tekke taket. En perfekt retrett fra den varme solen eller en sammenkomst for drinker og cocktails før middag blir servert.

Paviljongen har en komfortabel lenestol sittende med en polstret benk.
Et vakkert spisebord med elegante utendørs spisestoler kombinert med riktig mengde lys og dempet musikk, sørger for en magisk setting for en kveld middag.

Vennligst merk:
Avbestillingsregler: 72h forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow - en natt kostnad
Betaling ved ankomst med kontanter eller kredittkort
Innsjekking fra 14.00
Sjekk ut før 12.00
Frokost er ikke inkludert
Alle avgifter er inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-Timers Sikkerhet
  • Klimaanlegg
  • Frokost er ikke inkludert
  • Svømmebasseng


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Seven Seas Located at off A3, Crab Key Beach, Ocho Rios.
Paradise Seven Seas
Jamaica
Ocho Rios off A3, Crab Key Beach
0% 0
18.4211299 -77.1498906
Paradise Seven Seas
    Ledige rom     Deluxe 8 seng Privat Rom Med Bad/wc