X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Silver Palm Villas

Old Fort Bay, Ocho Rios, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Paradise Silver Palms Estate består av 3 soverom deluxe Villa, 1 og 2 soverom luksuriøse leiligheter og Studio. Eiendommene er alle godt utstyrt og rimelig, satt i frodige tropiske hager som har en tilbaketrukket svømmebasseng og boblebad.
Paradise Silver Palms er bare et steinkast unna en nydelig hvit sandstrand i Old Fort Bay, St. Ann, Ocho Rios. Eiendommen tilbyr en rekke overnatting valg spenner fra tre soverom lyse, romslige Villa er til Studio Apartments. Rommene er alle godt utstyrt og tilbyr kabel-TV, høyhastighets Internett-tilgang, CD-spillere, DVD-spillere, godt utstyrt kjøkken og house-keepers.
Paradise Silver Palms ligger langt nok fra sentrum for å sikre en tilbaketrukket og avslappende opphold, men nær nok til å legge til rette for enkel tilgang til de mange attraksjonene som Ocho Rios har å tilby, inkludert klatring den verdensberømte Dunns River Falls, svømme med delfiner på Dolphin Cove.
Plasseringen gir også muligheter for deg til å utforske andre lokale turistattraksjoner for eksempel å få opp nært og personlig med rokker ved Stingray City eller kanskje bare slappe av mens rafting på White River Valley. Andre aktiviteter som er i nærheten inkluderer duty-free shopping, god mat, og nattklubber.
OVERNATTING
3 soverom Villa, 1 og 2 roms leiligheter og Studio, er alle rommene er godt vedlikeholdt og smakfullt innredet med tropisk møbler. Alle soverom har aircondition, kjøkkenet fullt utstyrt, og hver enhet har kabel-TV, Internett-tilgang og en dyktig og imøtekommende husholderske på hånden for å tilberede måltider og hjelpe deg å nyte vår varme jamaicanske gjestfrihet.
FASILITETER
Alle enheter inkluderer følgende:
Erfaren Vaktmester som kokker og renser
Aircondition soverom
Kabel-TV
Høyhastighets Internett-tilgang
CD-spillere / stereoanlegg
DVD-spillere
Telefoner
Full kjøkken med mikrobølgeovn, kaffemaskin og andre redskaper
Barnevakter (tilgjengelig på forespørsel)
Eiendommen - har et basseng og boblebad samt et kontor med en telefon og en faksmaskin
Vennligst besøk PARADISEJAMAICAVILLAS.COM for flere eiendommer.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Silver Palm Villas Located at Old Fort Bay, , Ocho Rios.
Paradise Silver Palm Villas
Jamaica
Ocho Rios Old Fort Bay
0% 0
18.4257919 -77.1589565
Paradise Silver Palm Villas
    Ledige rom     Deluxe Twin Privat Felles Bad     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc