X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise Silver Palm Villas

Old Fort Bay, Ocho Rios, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Paradise Silver Palms Estate består av 3 soverom deluxe villaens, 1 og 2 soverom luksuriøse leiligheter og Studio. Eiendommene er alle godt utstyrt og rimelig, i frodige tropiske hager som har en tilbaketrukket svømmebasseng og boblebad.
Paradise Silver Palms er bare et steinkast unna en nydelig hvit sandstrand i Old Fort Bay, St. Ann, Ocho Rios. Eiendommen tilbyr en rekke overnatting valg spenner fra 3 soverom lyse, romslige Villa er for å Studio Apartments. Rommene er godt utstyrt og har kabel-TV, høyhastighets Internett-tilgang, CD-spillere, DVD-spillere, velutstyrt kjøkken og hus keepere.
Paradise Silver Palms ligger langt nok fra sentrum for å sikre en tilbaketrukket og avslappende opphold, men nær nok til å legge til rette for enkel tilgang til de mange attraksjonene som Ocho Rios har å tilby, inkludert klatring den verdensberømte Dunns River Falls, svømme med delfiner på Dolphin Cove.
Plasseringen gir også muligheter for deg til å utforske andre lokale turistattraksjoner som for eksempel å få opp nært og personlig med rokker ved Stingray City eller kanskje bare slappe av mens rafting på White River Valley. Andre aktiviteter som er i nærheten inkluderer duty-free shopping, god mat, og nattklubber.
OVERNATTING
3 soverom Villa, 1 og 2 roms leiligheter og Studio, er alle rommene er godt vedlikeholdt og smakfullt innredet med tropisk møbler. Alle soverom har aircondition, kjøkken er fullt utstyrt, og hver enhet har kabel-TV, internettilgang og en dyktig og imøtekommende husholderske på hånden for å tilberede måltider og hjelpe deg å nyte vår varme Jamaicanske gjestfrihet.
FASILITETER
Alle enheter inkluderer følgende:
Erfarne Vaktmester som kokker og renser
Aircondition soverom
Kabel-TV
Høyhastighets Internett-tilgang
CD-spillere / stereoanlegg
DVD-spillere
Telefoner
Full kjøkken med mikrobølgeovn, kaffemaskiner og andre redskaper
Barnevakter (tilgjengelig på forespørsel)
Eiendommen - har et basseng og boblebad samt et kontor med en telefon og faks
Vennligst besøk PARADISEJAMAICAVILLAS.COM for flere eiendommer.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise Silver Palm Villas Located at Old Fort Bay, , Ocho Rios.
Paradise Silver Palm Villas
Jamaica
Ocho Rios Old Fort Bay
0% 0
18.4257919 -77.1589565
Paradise Silver Palm Villas
    Ledige rom     Deluxe Twin Privat Felles Bad     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc