X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Paradise White House Villa

Off A3, Rio Bueno Bay, Ocho Rios, Jamaica

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Big White Villa har 5 soverom og ligger kun 2 miles unna byen Ocho Rios, i den historiske Rio Nuevo kamp nettsted, hvor den siste kampen mellom de britiske og spanske styrker ble utkjempet i 1658.

Dette er en stor og romslig villa som kan leies eksklusivt for familier eller grupper, Det er fem veldig store soverom i hoveddelen av huset og to separate ett soverom selvbetjente studio leilighetene ligger ved bassengkanten.

Eiendommen har et boblebad på soverommet og to store stuer med egen balkong, fantastisk havutsikt og HD flatskjerm-TV-er, er det en spisestue og et stort fullt utstyrt kjøkken utstyrt med komfyr og mikrobølgeovn, med en ekstra balkong som over -Ser svømmebassenget.

Alle soverommene har satellitt-TV / DVD / Wi-Fi. I hovedsalongen har vi gitt en Nintendo Wii-konsollen, for barna på hjertet. The Villa sover komfortabelt 14 med maksimalgrensen blir 20.

Nærheten av og rundt Ocho Rios vil du finne mange andre berømte attraksjoner som Dunns River Falls hvor du kan svømme i elva, finner grotter bak Falls og mini-boblebad. Ikke gå glipp av Dolphin Cove, hvor du kan svømme med delfiner, haier og rokker! Mystic Mountain ligger på regnskogen terreng 700 meter over havet og har en bob og dalbane og en taubane canopy tour.

Også lokale til Villa er Prospect Plantations eiendom som tilbyr tur for deg til å utforske og oppdage hvor en plantasje nettsted fungerer, samt gi muligheter til å nyte åpne luftes vogn, hest trecks og kamelturer. Det er også en flott sommerfugl aviary og strutser ranch. Sørg for å besøke Golden Eye, huset der Ian Fleming bodde og skrev alle 13 originale James Bond bøker.

Av detaljer:
Uansett hvordan du definerer paradis, er The Big White Villa rett og slett definert som klassisk, møter ekstraordinære gammeldags luksus moderne eleganse. Dette rolige helligdom vil bli ditt hjem borte fra hjemmet på din idyllisk ferie.

Eiendommen er utelukkende privat, og tilbyr overdådig boareal i sofistikert luksus. The Villa har velstelte hager, storslått utsikt over det turkise karibiske hav, svømmebasseng, solterrasse, boblebad og et eventyr stein sti som fører til stranden bukta nedenfor.

Komme så langt bort fra det vanlige som du muligens kan, bare bildet selv bading i ditt eget basseng, slapper av på terrassen, dyppe i det klare blå vannet i havet, eller bare basking salig på gylne sanden, føler den varme havbrisen , eller bare bo i for en middag av lokale delikatesser eller kanskje bare nippe til en cocktail under stjernene ved lysthuset, mulighetene er uendelige på The Big White Villa.

Vennligst merk:
Avbestillingsregler: 72h forhåndsvarsel
Sen avbestilling eller noshow en natt ekstra kostnader
Betaling ved ankomst med kontanter eller kredittkort
Innsjekking fra 14.00
Sjekk ut før 12.00
Frokost er ikke inkludert
Alle avgifter er inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Paradise White House Villa Located at Off A3, Rio Bueno Bay, , Ocho Rios.
Paradise White House Villa
Jamaica
Ocho Rios Off A3, Rio Bueno Bay
0% 0
18.4152368 -77.0228934
Paradise White House Villa
    Ledige rom     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc