Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Passenger Ship Avanti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Sted

Oosterdok , Jetty 2

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
* Gang fra sentralstasjonen, tar det ca 10 til 15 minutter for å komme til Avanti. Forlater stasjonen på forsiden, krysser du den store broen og ta til venstre. Du går langs Prins Hendrikkade mot IJ-Tunnel. Like før tunnelen finner du Oosterdok på venstre side. Avanti er fortøyd på Jetty to like ved den historiske VOC skipet.
Et annet godt gjenkjennelig nabo er Nemo, en stor grønn bygning som ser ut som et skip. Det er bygget opp på toppen av IJ-Tunnel.

* Med bil er tingen å gjøre å få til rundskrivet motorveien (Ring A10) i Amsterdam. Fra nordsiden av A10 tar du avkjøringen S116 (Centrum) og gå gjennom IJ-Tunnel. Ved utgangen av tunnelen tar du til høyre ved trafikklysene, på Prins Hendrikkade. Rett etter at lysene er det en bussholdeplass. Ta til høyre rett etter busstopp (før brua), og du vil gå rundt hjørnet, ned til kaiene i Oosterdok.

* Parkeringsplass rett ved siden av kaiene er begrenset og kostbar (3,40 per time!). Det er mulig å bruke disse arealene kort tid å losse og deretter parkere i en annen del av byen, der parkering er billigere eller gratis. Gratis parkering er bare et par bussholdeplasser fra Oosterdok.

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.