X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Pensione Seguso

Dorsoduro 779, Venezia, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Familiedrevet hotell som ligger i sentrum av Venezia i en 16nde århundret bygning innredet med antikviteter, overviewing Giudecca Canal, 15 min gange fra S.Mark 's Square, 5 min gange fra Peggy Guggenheim-samlingen.

Ikke alle rommene har eget bad (2/3 rom deler samme bad)

Pensione Seguso har gleden av å bekrefte kontinuiteten i sin langvarige gjestfriheten. Trofast mot et århundre gammel familie tradisjon vi holder innbydende elskere av den vakre og unike byen Venezia.

Vi startet vår virksomhet under World War One når en engelsk venn av familien vår, foreslo å transformere palasset hvor vi levde i en Pensione og vert de mange turister som besøker Venezia. I begynnelsen våre gjester var hovedsakelig engelsk, men med tiden hotellet ble kjent over hele verden. MGallery har våre etternavn og opprettholder sin tradisjonelle karakter slik at du kan være sikker på en varm og vennlig velkomst når du besøker oss, og vi håper å videreføre denne tradisjonen i lang tid.

Den Pensione ligger på Fondamenta delle Zattere og det er bare noen få minutters gange fra "Gallerie dell'Accademia 'og' Guggenheim Collection".

Takket være misunnelige plassering besøkende enkelt kan nå oss fra Marco Polo Airport, Santa Lucia jernbanestasjon og Tronchetto eller Piazzale Roma Garasjer, enten med offentlig transport eller privat taxi. En dokk gjør at motorbåter og gondoler for å komme opp til inngangen av Pensione.

Smaken og fargene i tidligere tider blir nidkjært bevoktet innenfor veggene i denne XVI tallet. De fleste rommene er innredet med fine antikvariske stykker, hilser deg med en fantastisk utsikt over en av de to pittoreske kanalene som passerer hotellet: The 'Canale di S.Vio' og 'Canale della Giudecca'.

Avbestillingsregler: 72h før ankomst

Vennligst råd om ankomsttid.

Innsjekking ved ankomst: fra 13.00
Sjekk ut: til 11.00

Vær oppmerksom endelige prisene er ikke inkludert citytax. Vi ønsker å informere deg om at en overnatting køjeskatt pålegges i Venezia fra 24. august 2011. Mengden av ovennevnte avgiften for 2-stjerners hotellene er euro 2,00 per person per natt, for maksimalt 5 netter opphold consecutives for perioder med høy sesong. Beløpet vil bli samlet inn fra den eneste gjest ved hotellets resepsjon. Barn under 10 år, en assistent per gruppe hver 25 mennesker, og folk som bistår funksjonshemmede er unntatt fra betaling. Reduksjoner blir søkt periode med lav sesong, og for barn gjennom 10 til 16 år gammel.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Heis
  • Huishouding
  • Oppbevaring av bagasje
  • Safe
  • tilkomst for rullestolbrukere


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Pensione Seguso Located at Dorsoduro 779, , Venice.
Pensione Seguso
Italy
Venice 30123 Dorsoduro 779
0% 5
45.4294686 12.3285887
Pensione Seguso
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Felles Bad     Standard 6 seng Privat Felles Bad