X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Pianpianito

Calle Michoacan in the corner with Heroes Oaxaque, Colonia Brisas de Zicatela S/N, Puerto Escondido, Mexico

kart og veibeskrivelser


ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Oversatt av Google Det er veldig lett å komme til Pianpianito, med bil, buss og taxi. Hovedveien heter "La Costera ', busser og taxier passerer hele dagen lang, det er et tegn på veien som sier" Brisas de Zicatela', tar den gaten du til "La Punta 'i Brisas de Zicatela. I gaten 'Heroes Oaxaqueos "ta til venstre og den tredje gate til venstre er' Michoacan 'der Pianpianito venter på deg.

Fra Puerto Escondido International Airport ta en taxi til "La Punta 'i Brisas de Zicatela, når du kommer til" La Punta' ta til venstre i gaten som heter "Heroes Oaxaqueos, den tredje gate til venstre er 'Michoacan' der Pianpianito venter på deg.

Fra Huatulco International Airport ta en taxi eller buss til Puerto Escondido, passerer en stor bensinstasjon er skiltet på veien som sier "Brisas de Zicatela ', ta til venstre i posten til" La Punta' i Brisas de Zicatela, når du komme til "La Punta 'ta til venstre i gaten som heter" Heroes Oaxaqueos, den tredje gate til venstre er' Michoacan 'der Pianpianito venter på deg.

Big White House and Apartments med Palapa, ingen gatenummer.