X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Piya Hostel

Sultanahmet Mah.Akbiyik Cami Sok.No:22, Istanbul, Tyrkia

kart og veibeskrivelser


83%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 83%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 89%Personale
  • 81%Atmosphere
  • 79%Renslighet
  • 75%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Ataturk flyplassen til Hostel Avstanden mellom flyplassen og Piya Hostel er 18 km. Den beste og billigste måten å komme til Hostel er å ta lyset metro fra flyplassen.

Fra flyplassen eller busstasjonen (Otogar), ta metroen til'' Yusufpasa '. Overfør på trikken og gå av på 'SULTANAHMET'' (den femte stopp).
Følg trikkelinjen ned (passerer flere restauranter på venstre og informasjonskontor til høyre) til krysset og trafikklys, kryss over til høyre og skriv gårdsplassen mellom St. Sophia på venstre side og Den blå moské litt lenger på høyre side.

Gå hele veien gjennom gårdsplassen og ta til høyre på slutten. Ta første til venstre på taxi stoppe og følg gaten til fire måter, derfra tar rett og brakk venstre buet gate til du ser Akbıyık Mosque.From hjørnet av moskeen ta de rette 50 meter senere du wil se skiltet av Piya Hostel og sin rosa bygningen på høyre side.

Fra Sabiha Gokcen flyplassen til PiyaHostel
SULTANAHMET

Avstanden mellom Sabiha Gokcen flyplass og Piya Hostel er 65 km

Drosje
Drosjer er tilgjengelige fra Sabiha Gken Airport til den historiske bydelen Sultanahmet. Reisetiden kan endres i henhold til tid på dagen og trafikkforhold (veiarbeid, omkjøringer etc), men la mellom 60 og 90 minutter.

Havas Bus Services
For å komme til Sultanahmet som er det viktigste turist-området i byen, kan du ta "AirportHavas busstransport og gå av på 'Kadiky'. . Deretter kan du ta ferger fra Kadiky og gå av på Eminn.
Trikkene kjører på ruten mellom Eminn, Sirkeci, Sultanahmet, Beyazit, Aksaray, Topkapi og Zeytinburnu.

Offentlig buss
Ved hjelp av (offentlig buss IETT) E-3 KURTKY - UYDUKENT - 4. LEVENT METRO. 4.Levent-Taksim subway har også forbindelser til Taksim. Deretter offentlig buss har også forbindelse til Sultanahmet med T4 IETT buss

Ikke nøl med å kontakte oss på telefon.

Vi tilbyr også 7/24 pick up service for våre gjester fra Ataturk (IST) flyplassen til vandrerhjemmet fra 30 Euro en vei og fra Sabiha Gokcen (SAW) flyplassen til vandrerhjemmet 60 Euro (fra en person til 6 person) en vei. Men når du kommer tilbake til Atatrk Airport fra hostellet, vil du betale 5 (én person) euro.and onur vandrerhjemmet til Sabiha Gken Airport € 12 (én person) Vennligst informer oss om din flight nummer, flyplass navn og ankomsttid på forhånd, hvis du ønsker å bestille en pick up service.