X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ponte di Mezzo B&B

Piazza Garibaldi, 12, Pisa, Italia

63%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 60%Sikkerhet
 • 70%Sted
 • 50%Personale
 • 60%Atmosphere
 • 70%Renslighet
 • 50%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Beliggende i hjertet av Pisa, Bed and Breakfast (og mer ...) Ponte di Mezzo har utsikt over elven Arno og Piazza Garibaldi i Pisa, noe som gir en perfekt base for de som ønsker å utforske byen og nyte sin sprudlende uteliv.

Fra vinduene vil du bli henrykt av en av de mest fortryllende landskap i Toscana, stirrer elven Arno gjør sin vei under broer mot havet. Inkludert frokost vil bli servert rett i første etasje i samme bygning ved Music Pub og Lunsj Cafe Bazeel, som er kjent som en av de kuleste bar i byen.

The B & B ligger i hjertet av den gamle sentrale 'borghi', bare i gangavstand fra jernbanestasjonen (ca. 10 minutter), og 15 minutter fra Pisa Det skjeve tårnet og alle de andre mest kjente monumenter.

Det tilbyr to store dobbeltrom (også som enkle rom), en trippel rom og et firemannsrom (også som femdobbelt rom). Inkludert frokost vil bli servert rett i første etasje i samme bygning ved Music Pub og Lunsj Cafe Bazeel, som er kjent som en av de kuleste bar i byen.

Eierne vil gi deg vell av forslag på å få det beste ut av ditt opphold i byen, for en full forståelse av sin historie og mennesker, for å nyte det åpne markedet dagen og butikkene, den Late-Night Happy Hour, restauranter og barer.

B & B er i toppen i andre etasje av en gammel italiensk Palazzo (sekstende århundre) i torget, Piazza Garibaldi. Det har blitt fullstendig renovert og restaurert i april 2010, for å harmonisere de gamle gulv og tak med moderne møbler, og tilbyr moderne fasiliteter til våre gjester, som air-condition, kabel-TV og wi-fi. Det tilbyr to store dobbeltrom (også som enkle rom), en trippel rom og et firemannsrom (også som femdobbelt rom). han inkludert frokost vil bli servert rett i baren i første etasje.
Innsjekking og utsjekking kan gjøres ved Music Pub og Lunsj Cafe Bazeel, første etasje i samme bygning som er kjent som en av de kuleste bar i byen.

Eierne vil gi deg vell av forslag på å få det beste ut av ditt opphold i byen, for en full forståelse av sin historie og mennesker, for å nyte det åpne markedet dagen og butikkene, den Late-Night Happy Hour, restauranter og barer.

Lokale byen skatter kan søke om å bli betalt på stedet, vanligvis 1,5 € per natt per person.

72 timer avbestillingsregler, sjekke inn 14:30 til 01:00, frokost inkludert.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Jeg bodde på B & B for 4 netter. Jeg har bestilt et enkelt rom, som hadde en dobbeltseng, en fransk balkong med utsikt over piazza, satelitt-tv og aircondition, for veldig, veldig billig. Verdi for pengene kan være den beste i byen !! The B & B er tre trapper opp med et par rom, 2 fine og rene bad, og en kafé hvor du kan spise frokost, så ingen ytterligere fasiliteter. Dessverre Bazeel var under bygging, så kunne ikke nyte det. Jeg vil definitivt anbefale Ponte di Mezzo!
  Les mer
   Anonym, Nederland, Kvinnelig, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Barnesenger er tilgjengelig
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ponte di Mezzo B&B Located at Piazza Garibaldi, 12, , Pisa.
Ponte di Mezzo B&B
Italy
Pisa 56126 Piazza Garibaldi, 12
63% 37
43.7164852 10.4020532
Ponte di Mezzo B&B
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Deluxe 3 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 5 seng Privat Felles Bad