X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Porto Downtown Hostel

Praça Guilherme Gomes Fernandes no. 66, 1st floor, Porto, Portugal

kart og veibeskrivelser


86%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 89%Sikkerhet
  • 97%Sted
  • 91%Personale
  • 83%Atmosphere
  • 78%Renslighet
  • 81%Fasiliteter

Veibeskrivelse

Det er bare 10 minutters gange fra buss, tog eller metro station


Fra São Bento train station (ett stopp unna campanha station):

Hvis du ankommer Porto med tog permisjon i s. Bento stasjon. Når vi er i fremste front døren, ta til høyre til du ser Aliados avenue, sving til venstre, krysser den og deretter gå opp i retning av Clerigos Tower (Clérigos street) alltid på høyre side av gaten, og når du passerer tårnet du må holde på høyre side av gaten, ikke krysse veien! I toppen av gaten, har du et trafikklys og slår deg rett på hjørnet. Du vil være i Praça Guilherme Gomes Fernandes.

Merk: hvis du fikk i campanha, kan du bare bytte tog til São Bento eller ta metro.

Fra flyplassen: metro eller buss

metro: ta den lilla linjen til sentralstasjonen Trindade. (billett Z4) en gang i fremste inngangen, går du rundt i rådhuset (den store bygningen på venstre side av stasjonen), og gå nedover Avenida dos Aliados på synkende retning og ta til høyre i andre lyskryss (du har den guarany kaffe i hjørnet). Der vil du være i Rua de Ceuta (gå rundt Tünel) og må gå opp veien til slutten, går til venstre i enden og du vil være i Praça Guilherme Gomes Fernandes.
Buss: ta buss 601 eller 602 til cordoaria hage, som er ved det gamle universitetet og torg (siste stopp). Vi er en 2 minutters gange fra here.once du er på cordoaria, har universitetet på venstre side (den store grå bygningen) du går til høyre, krysser avskjæring og du vil være i Praça Guilherme Gomes Fernandes.

Fra busstasjonen (internorte, rede expressos, renex)

Som vi har noen forskjellige enere, på forskjellige punkter, du må bare be om Clerigos Tower eller São Bento train station eller andre kontrollpunkter) og deretter følge andre retninger.

På plassen du bare har det å lete etter n o 66 at det er over en butikk i et hjørne. Navnet på Vandrerhjemmet er synlig umiddelbart i glasset. I tvil tilfelle be om adressen vår.
kontrollpunkter: padaria Ribeiro, Praça dos leões eller sykehus dos Clerigos.

Med taxi, bare gi dem denne retninger i portugisisk:

Praça Guilherme Gomes Fernandes - (A Quinta da leitaria do Paco, Casa da valuta, padaria Ribeiro, sykehus privado dos Clérigos) ----- av.aliados virar à Direita subindo en Rua de Ceuta spiste en Rua José Falcão, virar à esquerda e fica 50 metros á Frente, numero 66 do lado Esquerdo por Cima Duma Loja, na esquina.På plassen du bare har det å lete etter n o 66 at det er over en butikk i et hjørne. Navnet på Vandrerhjemmet er synlig umiddelbart i glasset. I tvil tilfelle be om adressen vår.

kontrollpunkter: padaria Ribeiro, Praça dos leões eller sykehus dos Clerigos.