X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Pousada Favelinha

Rua Antonio Joaquim Batista, casa 13, Entrada: Rua Almirante Alexandrino 2023, Rio de Janeiro, Brasil

73%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 65%Personale
 • 70%Atmosphere
 • 75%Renslighet
 • 60%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den største visningen og den roligste miljøet du kan forestille deg! The Hostel 'Pousada Favelinha "ligger på et lite fjell i hjertet av Rio de Janeiro, mellom bydelen Laranjeiras og hip Santa Teresa. Det ligger inne en liten "Favela", en av de mange "fattige" bydeler som Rio har fått. Men det er ikke "dårlig" i kulturelle termer, og det er helt sikkert!

Dette er det første prosjektet i sitt slag, og så vidt vi vet den eneste muligheten i hele Brasil for å oppleve den rolige livet i en favela. Alle de rundt 3000 innbyggerne i favela vil stor du i en meget vennlig måte, og du vil finne mange venner blant andre backpackere samt blant folk som bor i nærheten av vårt hostel.

Vi har fire dobbeltrom og to sovesaler. Alle rommene har balkong med vakker utsikt, med en hengekøye på hver balkong. De har også alle har private bad, og en stor tropisk frokost er inkludert i prisen. En stor stue og en stor (120 m²) takterrassen er del av vandrerhjemmet. Bananer, jack frukt, pasjonsfrukt osv. vokser i hagen. Så det er ingen biltrafikk hvor som helst i nærheten, om de eneste lydene du vil høre er fra humming fugler eller sporadisk hanen i morgen ;)

Likevel, er du bare en fem minutters spasertur fra enten t-banestasjonen på 'Largo do Machado' som tar deg til Copacabana stranden i bare en annen 7 minutter, eller fra "bondinho", den gamle lille taubanen som går gjennom vakre kunstnerens distrikt i Santa Teresa og rett ned til sentrum av Rio og nattelivet distriktet 'Lapa'.

Sjekk ut vår video på hostelworld området, og relaterte videoer på youtube for å se miljøet!

Siden det ikke finnes veier foran hostellet, er det eneste du er nødt til å sette opp med å gå en liten bakke opp (eller ned, uansett hvor du kommer fra) for å komme hjem. Dette stier fører deg gjennom så mange vakre hus og trær, lekende barn, og gamle kvinner chatting, at du skulle ønske oppholdet var lengre ...

Favela er sikret av politiet og av de riktige innbyggere. Det har vært helt stille de siste 10 årene, og mange spesielle programmer garantere det å bo på denne måten.

Hvis du er ute etter noe helt spesielt under ditt opphold i Rio, kommer til Hostel Favelinha og erfaring Rio de Janeiro den måten bare svært få utlendinger gang se det! Den tysk-brasilianske eiere Holger og Andreia sammen med Cityguide Patrick og vennlig brasilianske ansatte hjertelig velkommen til stedet der drømmer går i oppfyllelse!

Nyhet: Internett for gjester i lobbyen og gratis trådløs tilgang i alle rom!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Pousada Favelinha Located at Rua Antonio Joaquim Batista, casa 13, Entrada: Rua Almirante Alexandrino 2023, Rio de Janeiro.
Pousada Favelinha
Brazil
Rio de Janeiro RJ 22221 Rua Antonio Joaquim Batista, casa 13, Entrada: Rua Almirante Alexandrino 2023
73% 109
-22.9284566 -43.1934785
Pousada Favelinha
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc