X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Pousada Janellas do Mar

Rua Bela Vista, 8, Buzios, Brasil

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Pousada Janellas do Mar som betyr Seas Windows Guest lener seg ut over Armao liten bukt utsikt og det er omgitt av et skogholt. Det var planlagt for å oppnå en natur integrasjon. Vertshuset er administrert av eieren i en vennlig kjent miljø.

Med bare 15 minutters gange kan du besøke strendene rundt gjestgiveriet: Ossos, Armao, Joo Fernandes, Azeda og Brava. Du kan også ta en titt rundt ved hjelp av offentlig transport til et annet steder. Buzios er et trygt område som ligger på en halvøy; du kan tilbringe dagen å ha det gøy på strendene eller i nærheten av sentrum og smake på ulike typer mat i en av de mange stedene du vil finne. Du kan også slappe av i hagen hvor du kan slappe av, spise, sole seg eller selv har et forfriskende bad i bassenget. Du kan bruke vår trådløst internett. I resepsjonen på pensjonatet du har, reiseinformasjon eller andre behov du måtte ha, vi vil hjelpe deg med glede og ta vare på deg.

rom

De Charmy og comfortable rommene er utstyrt med personer åpen veranda som har en unik utsikt til havet og naturen og hengekøyer å nyte fredelig sted. Disse rommene er utstyrt med farge-TV, aircondition, takvifte, privative bad med varmt vann i dusjen, safe og kjøleskap.

Hvis du må avbestille din reservasjon, må du gjøre det minst 48 timer før ankomst.

Sjekk inn: 14:00
Sjekk ut: 12:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-Timers Sikkerhet
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Pousada Janellas do Mar Located at Rua Bela Vista, 8, , Buzios.
Pousada Janellas do Mar
Brazil
Buzios RJ 28950-000 Rua Bela Vista, 8
0% 7
-22.7490344 -41.8783378
Pousada Janellas do Mar
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc