X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Pousada Rios

rua do farol 190, ilha cotijuba, Belem, Brasil

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Pousada Rios ligger på Ilha Cotijuba like utenfor Belém og drives av et ungt og vennlig nederlandsk-brasiliansk par som snakker engelsk, tysk, nederlandsk, spansk og portugisisk.
lha Cotijuba har 15 km øde ferskvannsstrender og en rik fauna og flora. Et perfekt alternativ for folk wo ikke alle har tid til å besøke Marajo øya.
Øya får mye turist fra Belem i helger og ferier.
Øya har en liten medisinsk innlegg med 24 timer leger til stede for vanlige problemer, for nødhjelp er det en speedbåt som bringer deg til byen. Det er også en politistasjon på øya.
Det er ingen bank eller minibanker på øya.
Det er heller ikke mulig å betale med kredittkort, betalinger bare i kontanter
Det er ingen Internett på øya.
Vivo har best signal på øya for mobiltelefon.

Pousada Rios har totalt 18 leiligheter al med bad fra enkel til luxe. Vi har en vakker hage med mye skygge fra frukttrær og palmer. Her kan du nyte vår avslappede atmosfæren og smake på lokale eller internasjonale retter fra vår restaurant. I løpet av uken It'si veldig rolig. I helgene er det mye mer aktivitet i barene på stranden foran pousada. Du kan rusle rundt på strendene, gå på tur i jungelen og mangrover, eller dra på fisketur med lokale fiskere. På øya er det nesten ingen kriminalitet så IT'S trygt for utlendinger å utforske øya på egenhånd.

Vi tilbyr også JUNGLETRIPS til en annen øy nær cotijuba. Her vi bor i et lite fiskevær med ca 15 familier. Du vil ha mye kontakt med lokalbefolkningen og smake litt av det daglige liv, de tar oss ut fiske, fangst reker, utforske mangrovene etc. Det finnes alt under veiledning av en av eieren av pousada rios som snakker engelsk , nederlandsk, tysk og portugisisk. Vi bo på en typisk fishermenhouse på Riveredge i mangrovene, sover du i en hengekøye eller på en luft matras, måltider inkludert.
* dagstur rs 150 to personer
* overnattingsjungle rs 400 2 person
* 2 netter jungle rs 500 2 person

med en miximum av 6 personer

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • BBQ
  • Tilgjengelige måltider
  • Restaurant
  • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Pousada Rios Located at rua do farol 190, ilha cotijuba, , Belem.
Pousada Rios
Brazil
Belem Para 66065-730 rua do farol 190, ilha cotijuba
0% 2
-1.2166443 -48.5334777
Pousada Rios
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc