X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Praktik Garden

C/ Diputacion 325, Barcelona, Barcelona, Spania

91%Rangering

 • 93%Verdi for pengene
 • 93%Sikkerhet
 • 93%Sted
 • 93%Personale
 • 93%Atmosphere
 • 87%Renslighet
 • 87%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Barcelona: arkitektur, innredning, senter, møtepunkt i en unik blanding mellom et hotell og et hostal heter PRAKTIK GARDEN. For de som vet hvordan å reise, som vet hva de vil, som gjøre det meste av sin tid og som ikke ønsker å kaste bort det på offentlig transport eller køer. For de som gjør hver tur en ny opplevelse, som liker å bli kjent med byen, er det hemmelige hjørner og natteliv.

Praktik Hage vil bli en av dine grunner for å komme tilbake til Barcelona. Du vil føle at din tid og penger er godt brukt. Du vil føle en del av byen, og det er fascinerende historie. Vi vil hjelpe deg å oppdage hvorfor Barcelona er så moderne. Du vil ikke føle seg som hjemme, men Praktik vil være ditt hjem i Barcelona. Vi vet hva du er ute etter, hva du føler, hva du liker og vi vil gjøre det enkelt for deg.

Praktik Garden er sentrisk, ny, ren, en blanding av fortid og fremtid, komfortabel, dynamisk akkurat som Barcelona er i dag. Hvis du ønsker å oppdage Barcelona ikke gjøre det alene, gjør det med oss.

Vær oppmerksom på at en ekstra byskatt på 0,72 € per person og per dag jeg ikke inkludert og må betales direkte på hotellet.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Ok hostel for prisen. Jeg måtte bo i en sovesal for 12 og problemet var støy av mennesker inn et forlate rommet og forlater døren åpen. Rommet mitt var nær hall, kjøkken og sosiale området, så det var ganske bråkete. Noen mennesker bare ikke bryr seg hvis noen prøver å sove. Heldigvis hadde jeg ørepropper! Jeg anbefaler deg å få noen. Bortsett fra at anleggene ser fint, kjøkken med alt, men veldig opptatt, rommene er bra, og gode elektroniske skap for kofferten.
  Les mer
   Anonym, Portugal, Mann, 31-40
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Praktik Garden Located at C/ Diputacion 325, Barcelona, Barcelona.
Praktik Garden
Spain
Barcelona Barcelona 08009 C/ Diputacion 325, Barcelona
91% 56
41.3937772 2.1713018
Praktik Garden
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Felles Bad     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc