X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Purple Apartment

Admiraal de Ruijterweg 371, Amsterdam, Nederland

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
CENTER West- The Purple Apartment er en fargerik 3 soverom Holiday Ferie ligger i et nabolag som er planlagt for urban modernisering og hvor innbyggerne er stolte over å være en del av den revitalisering kalt Bos en Lommer. Plassert på Vest Amsterdam, denne divisjonen, selv om litt røff nå, har et par hyggelige barer og restauranter like ved. Den Bos en Lommer Plein Market er en spennende og overfylt sted hvor ulike varer selges mellom tirsdag til lørdag fra 09:00 til 18:00. Det er 120 butikker, noe som inkluderer masse forskjellig markeder fra ulike kulturer som tyrkisk, marokkanske og Surinam. En rekke av bygningene som omgir deg er fire etasjer høy, og over 30.000 mennesker bor i dette distriktet. Tilgang til transit system er superb samt utgang til stor motorvei A10 West i Bos en Lommer. Hvis du velger å ta en buss fra sentralstasjonen, ta trikken 21. Sykling er en god måte for transport i tillegg. Hvis du kommer i en bil, parkering er tilgjengelig på gaten, men du må betale.

The Purple Serviced 3 roms leiligheter er en prangende leiligheten og fabelaktig på det! Stuen har et vakkert maleri på veggen som vil få deg til å tenke mens du slapper av på en av de to hvite sofaer plassert i stua. Disse to sofaer kan hver gjøres om til en enkeltseng for 2 ekstra gjester. Denne leiligheten er perfekt for 4 gjester og opp til 6 kan bo! Sparke føttene opp på stuebordet mens du ser på TV og kos dere. Det er her du finner det åpne kjøkkenet også. Fullt utstyrt med kaffetrakter, vannkoker og brødrister, matlaging frokost vil være en lek. Ovnen og gasskomfyr er de beste medskyldige når du forbereder autentisk internasjonal mat med produkter som du har kjøpt fra markedet. Når det er klart, sitte rundt spisebordet og grave i med de redskapene som er gitt så vel! Velge en person til å ta oppvasken kommer til å bli lett, fordi det vil være en glede å bare kaste den i oppvaskmaskin! Det ene soverommet har vakre lilla gardiner med malerier på veggen, samt store vinduer med to bed side bord og lamper. Her finner du to enkle senger. Det andre soverommet har en enkeltseng med en seng side bord og lampe. En vakker lilla blomst pryder veggen. Det tredje soverommet har også en enkeltseng samt en visning med lilla gardiner. Det er bare ett bad med toalett, badekar og dusj. Alle håndklær, sengetøy og sengetøy vil bli gitt for alle gjester som bor her.

*** Vær oppmerksom på følgende forhold:

Sen innsjekking fra 18:00-22:00 er 30 Euro, innsjekking etter 22:00 er 50 Euro.
-Ekstra Tidlig sjekke inn mellom 10 am-3pm - 30 euro
-Ekstra Gebyr for sen innsjekking fra 18:00-22:00 - 30 euro
Sen utsjekking etter 12 er 50 Euro. (I tilfeller der ingen kommer til leiligheten samme dag).
-Rengjøring Gebyr 50 euro.

Det er en sikkerhet (skade / nøkkel) depositum på Euro 250 refunderes ved avreise.

Vi aksepterer Visa og MasterCard kredittkort utbetalinger under dette forhold:

-Depositum Vil være 260 E blokkert på kontoen din, som til slutt vil bli frigjort. I tilfelle av en leilighet skade vil vi belaste skaden beløpet pluss 5%

-Alle Kredittkortbetalinger vil bli belastet 5% gebyr.

-Dette Depositumet vil bli refundert via bankoverføring eller Pay Pal konto. Kontant tilbakebetaling vil bli belastet 30 E ekstra og vi kan refundere dem tilbake innskudd i kontanter bare mellom 10 am-6 pm.

-I Tilfelle at en utsjekking er før 10:00, vil depositum bli returnert via PayPal eller bankoverføring når leiligheten er inspisert.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Oppvaskmaskin
 • Tørketrommel
 • Kjøleskap
 • Haardrogers
 • Strykejern/strykebrett
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Microwave
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Purple Apartment Located at Admiraal de Ruijterweg 371, , Amsterdam.
Purple Apartment
Netherlands
Amsterdam Admiraal de Ruijterweg 371
0% 0
52.3819388 4.8524379
Purple Apartment
    Ledige rom     Superior 8 seng Privat Rom Med Bad/wc