X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ramada Park Hotel

3-5 Poligrafiei Avenue, Buchuresti, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ramada Bucharest Park har 267 moderne innredede rom med alle bekvemmeligheter og fasiliteter for forretningsreisende. Enten du reiser på forretningsreise eller ferie, er det et Ramada-hotellet som er bygget for å møte dine behov.
Vi vet at du ønsker å starte dagen med en sunn frokost i en ren og komfortabel setting. Blant de stort utvalg av frokostprodukter tilgjengelige, er Ramada Park stolte over å tilby Folgers kaffe, Minute Maid juice, kalde og varme frokostblandinger, frisk frukt, bakevarer, yoghurt og varme elementer. Bli med oss ​​i morgen - vi ser fram til å starte dagen rett sammen.
Nyt middag i Casa Doina restaurant hage eller på den overbygde terrassen. Vår salong tilbyr den mest hyggelig atmosfære og utsøkt service.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Business centre
  • Kredittkort ikke akseptert
  • Heis
  • Faksservice
  • Gratis parkering
  • Parkering


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ramada Park Hotel Located at 3-5 Poligrafiei Avenue, , Bucharest.
Ramada Park Hotel
Romania
Bucharest 013704 3-5 Poligrafiei Avenue
0% 0
44.4804743 26.0657125
Ramada Park Hotel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc