X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Rana Roja Lodge & Cabina

Tortuguero, Tortuguero, Costa Rica

kart og veibeskrivelser


79%Rangering

  • 80%Verdi for pengene
  • 80%Sikkerhet
  • 80%Sted
  • 75%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Guapiles kjøretur til La Pavona byen, der vil du finne en dock, ta en bote til Rana Roja Hotel.

Et annet alternativ er å fly til Tortuguero Airport hvor det vil være noen fra våre ansatte venter på deg.

OM San Jos til Gupiles
Fra San Jose ta motorveien 32 mot Limon (se San Jose kart). Etter at du krysser fjellene vil du komme til Guplies.

Fra Gupiles til Cariari
Når du kommer til Guapiles ta til venstre (nordover) på Santa Clara bensin stasjon bare noen hundre meter øst for Burger King. På et punkt ca 8,1 kilometer nord for Santa Clara Bensin stasjon kommer du til et kryss veien. Ta til venstre slik at du ikke krysser jernbanen, hovedvei sporer ennå. Følg toget spor vest for ca. 0,7 kilometer og ta til høyre på hovedveien (krysset sporene) og fortsetter nordover mot Cariari. Klikk her for å vise hoteller tilgjengelig i Cariari

Fra Cariari å la Pavona
Følg instruksjonene på kartet under for å komme til Pavona. Still ditt kilometerteller til null på den eneste bensinstasjonen i Cariari (200 meter forbi ett kjørefelt bro kommer inn i byen). Kjør rett for 7 kilometer og ta til høyre inn den nylig asfalterte motorveien. Det er et tegn her indikerer Campo Dos. Det er også et skilt som sier 'Solidaritario'. Følg denne asfalterte veien til du kommer til Cuatro Esquinas (ca. 14,5 km etter bensinstasjonen). Fortsett rett frem om Cuatro Esquinas. Her fortauet slutter. Følg grusveien (Ikke gjør noen svinger i veikryss!) Til du kommer til butikken ('Abast Palacio') i den lille landsbyen Palacios på høyre (23.4 km etter bensinstasjonen). Du kan kjøpe kald drikke og snacks her. 50 meter etter landhandel er en vei som går av til venstre. Det er tegn som henviser deg til Tortuguero. Følg denne veien 5,7 km (29.1 km etter bensinstasjonen) når du kommer til La Pavona. La Pavona er en liten gård på venstre side. Det er trygt parkering her for en avgift ($ 10 per natt, eller $ 50 per uke) som inkluderer 24 timers sikkerhet.

På la Pavona
Både Coopetraca og Clic Clic båter vil være venter (de drar til Tortuguero fra Pavona på rundt 07:30, 01:30 og 04:30). Du bør komme minst en halv time for tidlig i tilfelle båtene forlate tidlig. (De la så snart den offentlige bussen kommer.)

Omtrentlig kjøretid fra San Jose til Cariari: 2 timer.
Omtrentlig kjøretid fra Cariari til La Pavona: 1 time.

MERK: For å nå 1:30 båt bør du trenger å forlate San Jose etter 10:00 på absolutt siste.

MERK: Det har vært nylige tilfeller der båter av COOPETRACA ikke har oppfylt sine krav til reisende å forlate dem strandet. Vi anbefaler at du aldri kjøpe tilbake billetter (de er ikke nødvendig siden du betaler passasje på båten), og at du reiser med båten selskapet, CLIC CLIC. Clic Clic er en lokal bedrift som alltid har sett ut for byen og har donert tjenester med offentlige prosjekter. Vi har aldri fått noen klager fra dem som reiser med Clic Clic båter.