X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Rashmi Guest House

D. 16/28-A , Manmandir, Dasaswamedh, Varanasi, India

90%Rangering

  • 87%Verdi for pengene
  • 93%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 87%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 93%Renslighet
  • 87%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
GRATIS plukke opp tjenester til våre gjester booking gjennom hostelworld.com enten fra Varanasi togstasjon eller flyplass bare en vei.

Rashmi Guest House er den eneste beste gjestehuset som ligger ved bredden av Ganges ved Manamandir, Dasaswamedh hoved Ghatt Varanasi.

Det er å ha 18 godt luftkondisjonerte rom Viz 08 standard ikke river rom og 08 super deluxe rom. Ut av 08 superdeluxerooms, 06 rom har direkte utsikt over ganges hvor man kan nyte solnedgangen og surrise liggende på sengen selv og hvile 02 super deluxe rom har fått akkurat den delvis utsikt over Ganges. Selv om det er et pensjonat, men vi tilbyr alle fasilitetene til at av stjerne kategorier av hotell av internasjonal standard. Det er drevet av godt kvalifisert diplom innehaveren manager (Mr. Ramesh Verma, har graden i 3-års diplom i Hotel Management, Catering og Applied Nutrition fra Indian Institute of Business Management, Patna} og alle opplevd staffs.It er topp karakter av mange reiseguider.

Vi har også en meget vakker taket restaurant som er akkurat som en grill rom der man kan se på kjøkkenet forberedelse siiting på bordet og kan plukke stjernene på himmelen.

Rashmi Guest House ikke bare gi den nydelig utsikt, god mat, men også en kan nyte ekte essensen av de ulike nyansene av byen i sin opprinnelige form. The Rising Sun kan sees med chanting av de vediske mantraene i morgen time, templene rundt, Ghatts fylt opp med morgenbadegjester i tillegg til de habitater blir opptatt i sine ulike livsstiler.

Fremfor alt så er det fortalt at du ikke kan oppleve livet med mindre du bor det. På samme måte ikke kan oppleves den eksotiske skjønnheten i byen og luksusen av dette gjestehuset uten å besøke det samme. Truly talt, det gir en følelse av et hjem borte fra hjemmet.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Rashmi Guest House Located at D. 16/28-A , Manmandir, Dasaswamedh, Varanasi.
Rashmi Guest House
India
Varanasi UP 221001 D. 16/28-A , Manmandir, Dasaswamedh
90% 27
18.8374146 83.8682556
Rashmi Guest House
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc