X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Red Nest Hostel Valencia

Calle Paz 36, Valencia, Spania

kart og veibeskrivelser


94%Rangering

  • 90%Verdi for pengene
  • 95%Sikkerhet
  • 96%Sted
  • 96%Personale
  • 90%Atmosphere
  • 96%Renslighet
  • 92%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra busstasjonen:
Fra utsiden av busstasjonen ta buss nummer 8 (i retning av Malilla) og gå av på Calle La Paz (Carrer Pau i Valencia språk). Vi er på den andre siden av veien i nummer 36 Calle La Paz.

Fra flyplassen:
Med metro: Ta den røde (nr. 3) eller den grønne (nr. 5) linje og gå av på Colon metrostasjon. Når du kommer ut av t-banestasjonen gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutten av Plaza Alfonso Magnanimo. Ta til venstre og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencia språk) Vi er på venstre side, nummer 36.

Taxi: En taxi fra flyplassen vil koste rundt 15-20

Fra togstasjonen:
Til fots: Gå ut av jernbanestasjonen og ta til høyre på Calle Xativa. Denne veien blir til Calle Colon. Gå ned til du kommer til metrostasjonen. Gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutten av Plaza Alfonso Magnanimo. Ta til venstre og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencia språk) Vi er på venstre side, nummer 36.

Med metro:
Fra Valencia jernbanestasjon (Estacion del Norte) hovedinngangen, ta t-banelinje 3 mot 'Palmaret' eller 'Rafelbuol'or nummer fem kommer til å "Ayora'. Gå av ett stopp senere på Colon. Når du kommer ut av t-banestasjonen gå ned Calle Poeta Quintana med El Corte Ingles på din venstre side og gå til slutten av Plaza Alfonso Magnanimo. Ta til venstre og du er på Calle La Paz. (Carrer Pau i Valencia språk) Vi er på venstre side, nummer 36.