X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Redwood

Tralee/Limerick Road N22, Killarney, Irland

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Redwood Guest Accommodation er sterkt anbefalt AA overnatting Klassifisert 4 av den irske Tourist Board og er kjent for sin innbydende personlige vennlig atmosfære. Interiøret i huset har en romslig lay-out og er smakfullt innredet med moderne og antikke møbler og interessant samling av malerier og grafikk.

Redwood er omgitt av 15 dekar av hager og privat eiendom bortgjemt i utkanten av Killarney bare 2 miles fra byen, plassert i en fantastisk beliggenhet mellom Ring Kerry og Dingle-halvøya. Du kan ha Bed & Breakfast at Redwood hus eller nyte en ukene Self-Catering i Redwood Apartments. Det er et fantastisk utgangspunkt for å reise rundt i den vakre sørvestkysten av Irland. Veldig privat beliggenhet med gratis privat sikker parkering for gjestene.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Internettilgang
  • Parkering


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Redwood Located at Tralee/Limerick Road N22, , Killarney.
Redwood
Ireland
Killarney Tralee/Limerick Road N22
0% 0
52.0956710 -9.5161340
Redwood
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc