X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Reggae Village

Moo. 8, 64/15, Haad Salad, Koh Pha Ngan, Suratthani, Koh Phangan, Thailand

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den reggae landsbyen tilbyr åssiden bungalower både aircondition eller med vifte for budsjettet reisende. Alle våre bungalower har vann og ligger blant de rolige plantelivet på Koh Phangan. Kun 2 minutters gange fra stranden (100 meter), hvor det er fantastisk snorkling for den aktive svømmer med en massiv vakker rev kun 100 meter offshore, eller bad som grunt vann for å slappe av som også er perfekt for små barn å lære å svømme.

Den reggae landsbyen tilbyr åssiden bungalower både aircondition eller med vifte for budsjettet reisende. Alle våre bungalower har vann og ligger blant de rolige plantelivet på Koh Phangan.

Kun 2 minutters gange fra stranden (100 meter), hvor det er fantastisk snorkling for den aktive svømmer med en massiv vakker rev kun 100 meter offshore, eller bad som grunt vann for å slappe av som også er perfekt for små barn å lære å svømme.

Solnedgangen utsikt fra våre bungalower er fantastisk og Koh Phangan er en av de mest solrike øyene i Thailand og med Haad Salad være en av de roligere strendene på øya det virkelig er et perfekt reisemål for par eller familier eller alle som ønsker å se den sanne skjønnheten i Thailand.

Kom og nyt en fantastisk ferie med oss, ser vi frem til å se deg.

Vi har 15 forskjellige bungalower, små fan bungalower til riktig hus med mange rom:

- Liten Bungalow: Betong bungalow med balkong, en dobbeltseng, vifte, bad med kaldt dusj, inkludert sengetøy

- Bungalow: Romslig tre bungalow med balkong, en dobbeltseng, vifte, bad med kaldt dusj, inkludert sengetøy.

- Air-con Bungalow: Betong bungalow med balkong, en dobbeltseng, Air-condition, vifte, privat bad med varm dusj, inkludert sengetøy.

- Bungalow De Luxe: Tre bungalow med balkong, en dobbeltseng, Air-condition, vifte, TV, DVD, WIFI, kjøkken, mini-bar, brødrister, privat bad med varm dusj, badekar og sengetøy er inkludert.

Hvis du ankommer etter 17:00, vennligst gi oss beskjed på mail eller telefon. Hvis du don 't kontakte oss ved 17:00 på ankomstdagen, vil vi selge rommet.
Takk for din forståelse.

Depositum på 50% er nødvendig for bestillinger gjort over nyttår.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Reggae Village Located at Moo. 8, 64/15, Haad Salad, Koh Pha Ngan, Suratthani, Koh Phangan.
Reggae Village
Thailand
Koh Phangan Suratthani 84280 Moo. 8, 64/15, Haad Salad, Koh Pha Ngan, Suratthani
0% 3
9.7862468 99.9754142
Reggae Village
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc