X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Relais Francesca

Via Bagnulo 129, Sorrento, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Relais Francesca er ikke en enkel seng og frokost i Sorrento, men et sted hvor slappe av og nyte luktene og fargene i Sorrento naturen.

Relais Francesca ligger i Piano di Sorrento, i hjertet av Sorrento-halvøya, kun få minutter fra Sorrento sentrum og fra sjøen.

Totalrenovert i mai 2006, er b & b omgitt av en typisk Sorrento sitrus grove som sikrer personvernet og stillhet. Våkn opp og puste inn duften av appelsinblomster og sitroner fra Sorrento eller nippe til en te smaksatt med en frisk plukket sitron er uvurderlig!

Alle rom har aircondition og eget bad. På forespørsel er det mulighet til å parkere bilen i privat parkering ikke bevoktet.

The Bed & Breakfast Relais Francesca ligger noen hundre meter fra den lokale jernbanestasjonen Circumvesuviana, jernbanen som forbinder Napoli til Sorrento.

For oss, gjestene er ikke bare kunder, men venner. Og på grunn av dette vi ønsker å gjøre for hvert opphold en unik og uforglemmelig opplevelse å arrangere en tradisjonell dag på styrken av deres smak og ønsker. Spesielt kan vi tilby mat og vin turer å oppdage smaker av Sorrento, tankevekkende båttur og utflukter til Capri og Amalfi med plukke opp tjenesten.

Vennligst informer oss om ankomsttid og telefon ved ankomst etter 21:00, som vi ikke har en 24-timers resepsjon.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Kabel TV
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Parkering
  • Håndklær inkludert


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Relais Francesca Located at Via Bagnulo 129, , Sorrento.
Relais Francesca
Italy
Sorrento Campania 80063 Via Bagnulo 129
0% 8
40.6378150 14.4097590
Relais Francesca
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Privat Rom Med Bad/wc