X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Relais Francesca

Via Bagnulo 129, Sorrento, Italia

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Relais Francesca er ikke en enkel seng og frokost i Sorrento, men et sted hvor slappe av og nyte luktene og fargene i Sorrento naturen.

Relais Francesca ligger i Piano di Sorrento, i hjertet av Sorrento-halvøya, kun få minutter fra Sorrento sentrum og fra sjøen.

Totalrenovert i mai 2006, er det b & b omgitt av en typisk Sorrento sitrus lund som sikrer personvern og stillhet. Våkn opp og puste inn duften av appelsinblomst og av sitroner fra Sorrento eller nippe til en te smaksatt med en frisk-plukket sitron er uvurderlig!

Alle rom har air condition og eget bad. På forespørsel er det mulighet for å parkere bilen i den private parkeringsplassen ikke bevoktet.

The Bed & Breakfast Relais Francesca er plassert noen hundre meter fra den lokale jernbanestasjonen Circumvesuviana, jernbanen som forbinder Napoli til Sorrento.

For oss, gjester er ikke bare kunder, men venner. Og på grunn av dette vi ønsker å gjøre for hvert opphold en unik og uforglemmelig opplevelse å arrangere en tradisjonell dag på styrken av deres smak og ønsker. Spesielt kan vi tilby mat-og vinturer å oppdage smaken av Sorrento, med tankevekkende båttur og utflukter til Capri og Amalfi plukke opp tjenesten.

Vennligst informer oss om ankomsttid og telefon ved ankomst etter 21:00, som vi ikke har en 24-timers resepsjon.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Vi likte vårt opphold her. Selv om det ikke var i en meget sentral beliggenhet det var veldig enkelt å komme seg rundt som jernbanestasjonen var rett rundt hjørnet, og det var hyggelig etter en travel dag ut sightseeing for å komme tilbake til vår fin rolig sted. Dette passer oss, men det var ikke stor for å møte folk.
  Les mer
   Anonym, England, Par, 31-40
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Parkering
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Relais Francesca Located at Via Bagnulo 129, , Sorrento.
Relais Francesca
Italy
Sorrento Campania 80063 Via Bagnulo 129
0% 8
40.6378150 14.4097590
Relais Francesca
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Privat Rom Med Bad/wc